A traumatikus szülésben részesült anyukák tényleg minden évben szoronganak a gyerekük születésnapján?
Ma olvastam egy angol forrást az interneten, ami lefordítva így szól:
"Sose ismerték el, hogy a gyerekek születésnapja gyakran egy rendkívül traumatikus napra emlékeztet az anyák számára, mégis mosolyogniuk kell és meg kell ünnepelni őket, mert ha nem így tesznek, önző vagy rossz anyáknak tekintik őket."
Van köztetek olyan, akinek traumatikus szülése volt? Ha igen, ti is így éreztek?
6, dehogynem...
A stílus lebuktatja. Megint egy fszágot olvasott, megint baromságot kérdez.
De etetem:
Nem. Majdnem odavesztünk, a gyerekem oxigénhiányt szenvedett, tartós beteg, mégse remegek a szülinapján, csak örülök neki.
Érdekes mert nekem pont a szülinapján jött elő nagyon erősen egy rossz érzés. Traumatikus volt a szülésem, annyira hogy több gyereket szerettük volna korábban, egy gyerek marad a szülés miatt. Komplikációkkal teli, majdnem mindketten ott maradtunk stb.
Talán már sikerült feldolgoznom, januárba lesz 2 éves remélem hogy idén már tényleg csak boldogan ünneplem őt és a rémségek nem jönnek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!