Rosszul esne, ha a gyereked elfelejtené a születésnapodat (az anyja szülinapját)?
Figyelt kérdés
17 évestegnap 17:02
A kérdező szavazást indított:
Rosszul esne
Nem esne rosszul
31 szavazat
2/10 anonim válasza:
Igen, nagyon is. De majd lenne neki is születésnapja...
3/10 anonim válasza:
Rosszul...de nem csinálnék belőle ügyet, engem se erdekel.
4/10 anonim válasza:
Igen, rosszul esik. Elég gyakran elfelejti. Ha mégsem, akkor valami xarsag az ajándék. Nem, nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy marhára nem erdekli, minek örülnék és minek nem. 20 éves.
5/10 anonim válasza:
Most mire a lepontozás? 😆 Nem mindenkit érdekel az ilyen.
6/10 anonim válasza:
Ja, értem. Nem szabadna hogy rosszul essen, ha a gyerek xarik az anyja/apja születésnapjára. Hát de, pedig rosszul esik.
7/10 anonim válasza:
Magamból kiindulva, hogy én soha nem tudom mi a dátum, mert képtelen vagyok megjegyezni, nem zavarna. De később azért nem ártana odafigyelni. De sosem csinálnék belőle nagyobb ügyet. Én nekem viszont ha majd lesz gyerekem, sosem szabad elfelejtenem az ő születésnapját.
8/10 anonim válasza:
Úgy nevelem, hogy ne felejtsen el fontos dolgokat. Vagy választhat ha kicsit idősebb, és akkor ő sem lesz felköszöntve, ne várja el ha ez nem kölcsönös.
10/10 Derjaderja válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy ez a gyerek hibája legyen, max ha egyedülálló szülő vagy és nincs semmilyen más közeli családtag.
Mert amúgy a felnőttek feladata ezeket megbeszélni és szervezni (mikor legyen tartva, mit szeretne az ünnepelt, ilyesmi).
Egyedülálló szülő szerintem szóljon a gyereknek előre, említse meg lazán, mert egy 17 évesnek fogalma sincs ki mikor született, és pláne eszébe se fog jutni, ami szerintem teljesen normális.
A felnőtt kell tanítsa a gyereket, hogyan szoktunk másokra gondolni és ünnepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!