Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rosszul esne, ha a gyereked...

Rosszul esne, ha a gyereked elfelejtené a születésnapodat (az anyja szülinapját)?

Figyelt kérdés
17 éves
nov. 1. 17:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Derjaderja

Van szervezve. Közös ajandek nálunk nem szokás, csak pártoktól. Tehát mondjuk az apósom és az anyósom ad valamit közösen, vagy én meg q férjem adunk valamit közösen. A gyerekem nyilván szintén a párjával adna valamit közösen.

De, értelem kérdése, ha az ember nem emlékszik a saját gyereke születésnapjára

nov. 2. 13:05
 22/33 Derjaderja ***** válasza:
0%

Neki nem dolga erre emlékezni, nálunk én szoktam ezeket koordinálni (mondjuk en is évek utan is tévesztem a páromét plusz fel szoktam cserelni a szüleim születési évét, és a gyerekek dátuma is nehéz, nem logikus, csak en ugye emlekszem minden órára azokból a napokból, mert en szültem). Lehet, hogy 1-2x meg kellett adnia valahová, de akkor megkerdezte vagy megnezte a személyijükben. Én ebben nem látok problémát.

De minden család más, szerintem akkor beszéljétek meg, hogy ez Neked bántó volt, mért történt így, ilyesmi.

nov. 2. 14:34
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

"...és a gyerekek dátuma is nehéz, nem logikus..."

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

nov. 2. 14:42
 24/33 anonim ***** válasza:
73%
22es én elsüllyednék akár férfiként akár nőként ne emlékeznék a saját gyerekem, párom, szüleim születésnapjára
nov. 2. 17:01
 25/33 Derjaderja ***** válasza:
0%

Hát bocs de nem süllyedek el, nem arról van szó, hogy elfelejtem pl a szüleimet felköszönteni, hanem ha hirtelen kell mondani akkor át kell gondoljam, melyikük a pl 1953-mas és melyikük az 1954-es. Páromnal két egymást követő napot kevertem sokáig aztán kitaláltak rá egy szabályt, most már tudom. Nem hiszem hogy ez akkor vész. Nálunk le szokott lenni egyeztetni, hogy mikor nem dolgozunk, általában nem akkor ünnepeljük amikor van, hanem pár napon belül amikor tudjuk.

Hogy ő kevergeti a hónapokat, napokat annak semmi jelentősége szerintem, mostanság már pl volt hogy jót mondott.

nov. 2. 19:55
 26/33 anonim ***** válasza:
25 gondolom a fizetés napját azért nem felejti el sosem
nov. 3. 05:42
 27/33 Derjaderja ***** válasza:
Nahát ezt nem tudom.
nov. 3. 07:32
 28/33 anonim ***** válasza:
26 az is van amikor 6.-án jön van amikor 8.-án 😅.
nov. 3. 07:42
 29/33 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy aki "nem ilyen típus" meg "minden dátumot elfelejt" annak az is mindegy lenne, ha őt szarnák telibe minden születésnapjan, és egyéb ünnepkor?
nov. 3. 18:17
 30/33 anonim ***** válasza:
25, ha ennyit nem képes megjegyezni, nagyon fontosnak lehettek neki De te tudod.
nov. 3. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!