Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rosszul esne, ha a gyereked...

Rosszul esne, ha a gyereked elfelejtené a születésnapodat (az anyja szülinapját)?

Figyelt kérdés
17 éves
nov. 1. 17:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%
10es azért egy 17 éves már nem kisgyerek. Érdekes módon más kérdésnél már habzó szájjal mondják hogy mindjárt felnőtt...és nem, nem normális ha egy majdnem felnőtt nem képes megjegyezni mikor született az anyja vagy apja. Vagy ha így van, akkor se legyen hiszti, ha a szülők nem köszöntik fel őt.
nov. 2. 05:54
 12/33 anonim ***** válasza:
33%

Derjaderja

Érdekes, én tudtam 17 évesen, mikor van anyám meg apám születésnapja. Tudod miert? Mert érdekelt. Az én gyerekemet nem érdekli csak a sajátja meg a barátja születésnapja. A srácot úgyszintén. De nem csak a születésnap, pl anyaknapja vagy karácsony se. A férjem figyelmeztette mindkettőt egy honappal korabban: jön anyák napja, ne felejtsétek el az anyatokat megkoszonteni -nálunk él a srác is. Nem, nem felejtik el. Egy héttel előtte újra. Nem, persze hogy nem felejtik el. Aznap reggel: elfelejtették, nem vették semmit, pénzük se volt hogy utolsó pillanatban megoldják. Így aztán én nem kaptam semmit. Születésnapon ugyanez.

nov. 2. 07:15
 13/33 Derjaderja ***** válasza:
17%

11, 12. Kamaszok...

Nem kell ebből presztízs kérdést csinálni, hanem szólni kell előre hogy mikor tartja a család a szülinapot.

Nem mindenki ilyen típus, hogy ezekre figyel, ezért nálunk pl megvan mindig beszélve (most itt a tágabb családdal is gondolom) előre hogy ki mikor ér rá, mikor legyen az ünnep.

Az én nővérem megsértődött hogy nem tudom a párja születési dátumát 25 év után sem. Mondtam, menjen kérdezze meg tőle az enyémet (nevettem magamban), nahát azóta sem számolt be az eredményről.

Én a páromnak is be szoktam írni a családi tervező naptárba, ő pl a gyerekei születési dátumát sem tudja, vagy hàt mostanra kezdi tudni (5 és 3 evesek) de még azért keveri hogy melyik év melyik naphoz tartozik.

Ez legyen komolyan a legnagyobb gond az életünkben.

nov. 2. 07:51
 14/33 Derjaderja ***** válasza:
20%
Amúgy meg tanítsd meg. A gyerek q gyereked, adj neki tanácsot, jelezd hogy ez egy társadalmi elváras amit optimális ha elsajátít, adj ötleteket hogy lehet megegyezni, hogyan kell ezt csinálni
nov. 2. 07:53
 15/33 anonim ***** válasza:
61%
12es ki kell rakni a hálátlan kant a házatokból.
nov. 2. 11:47
 16/33 anonim ***** válasza:
65%

Derjaderja!

Te nem tudsz olvasni, vagy csak az értelmezés nem megy? Ess már neki ennek megegyszer: "A férjem figyelmeztette mindkettőt egy honappal korabban: jön anyák napja, ne felejtsétek el az anyatokat megkoszonteni -nálunk él a srác is. Nem, nem felejtik el. Egy héttel előtte újra. Nem, persze hogy nem felejtik el. Aznap reggel: elfelejtették, nem vették semmit, pénzük se volt hogy utolsó pillanatban megoldják. Így aztán én nem kaptam semmit. Születésnapon ugyanez."

"Én a páromnak is be szoktam írni a családi tervező naptárba, ő pl a gyerekei születési dátumát sem tudja, vagy hàt mostanra kezdi tudni (5 és 3 evesek) de még azért keveri hogy melyik év melyik naphoz tartozik."

Nos, a párod egy hm mondjuk ugy nem okos vagy értelmes ember.

nov. 2. 12:23
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

Tanítottam. Megegyszer:nem érdekli. Csak és kizárólag a párja születésnapja és q vele kapcsolatos események érdeklik.

15

Azért rakjam ki a pasit, mert nem köszönti meg az anyját anyák napján vagy karacsonykor? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

nov. 2. 12:25
 18/33 anonim ***** válasza:
38%
17es igen, mert nem tisztel semennyire se csak a lakhatás kell neki.
nov. 2. 12:28
 19/33 anonim ***** válasza:

18

Tehát az, hogy a lányom barátja nem köszönti meg a saját anyját a születésnapján azt jelenti, hogy engem nem tisztel? Oké....

nov. 2. 12:35
 20/33 Derjaderja ***** válasza:
0%

16. Ez nem értelem hanem alkat kérdése.

Meg mindig nem értem mért nincs egy családi születésnap szervezve, ahol közös ajándékot kap az ünnepelt? És akkor nincs gond.

nov. 2. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!