Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rosszul esne, ha a gyereked...

Rosszul esne, ha a gyereked elfelejtené a születésnapodat (az anyja szülinapját)?

Figyelt kérdés
17 éves
nov. 1. 17:02
1 2 3 4
 31/33 Derjaderja ***** válasza:
0%

29. Nem tudok Neked mit írni, mert Téged a saját családi konfliktusod érdekel, amiben igazad van, a Te kérdésed.

Mi nem "szarjuk telibe" senki szülinapját, nem tudom ezt miből vontad le, de tény hogy nálunk ez nem egy ilyen fokú érzelmi kérdés a születésnap. A gyereké nyilván meg van királyul ünnepelte, de mi alapból abban hiszünk, hogy az ünnepek q gyerekeknek vannak, mi már kinőttünk ezekből.

És nem, a párom sem szar semmit telibe, hanem megmondom mikor tartjuk a szülinapot (nyilván pl nem hétköznap) és ő is ugyanúgy részt vesz benne és szereti a gyereket.

Nincs ebben semmi szerintem tényleg.

nov. 3. 18:45
 32/33 anonim ***** válasza:
26%
31es, persze, nem tojja telibe de magától eszébe nem jutna. Valóban, az apák gyöngye mindnekinek ilyen csoda apucit. Gondolom házassági évfordulót is elfelejti, mert minek az anélkül is arany ember, az meg hogy tojik rád..az nem úgy van...áltasd csak magad.
nov. 3. 19:10
 33/33 Derjaderja ***** válasza:
58%

Már ne haragudj, de butaság a GyK-n olvasott kommentek alapján mélyreható feltételezéseket levonni másokról.

Tedd ha ez tetszik, de ugye nem baj, ha nem osztom a véleményedet a paromról, és továbbra is tisztelem és jó apának tartom? Nekem nem tétel, hogy keveri, melyik gyerek januári, melyik februári, melyik 2i és melyik 5i. Ettől még nem felejti el, hogy szülinapjuk közeleg, nyilván tudja hogy lesz, beszélünk róla, tisztázzuk mikor lesz. Egy pár vagyunk és az ünnepek szervezése az én dolgom. Ő is mondhatná, hogy mért nem tanultam meg 5 ev napi szintű vezetés után tankolni, de hát ez van, nem tudok. Ilyenek vagyunk, mások mások, szerintem ne fújd fel.

Lehet hogy az ajándék a szeretetnyelved, vagy nem tudom mért olyan fontos ez, beszéld meg szépen a fiaddal, kedvesen, hogy milyen szomorú vagy amiért nem köszöntött fel, kérd meg hogy jövőre másképp csinálja.

nov. 3. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!