1 éves születésnapra kit hívnátok meg?
Családi besértődés van készülőben, de nem tudom mit csináljak.
Panel lakásban lakunk, a legnagyobb szobánk 18 m2. Eredetileg a nagyszülőket, a dédit és a testvéremet terveztük családostul meghívni (férjem egyke), ez velünk együtt 9 felnőttet és 2 gyereket jelent. De anyósom folyamatosan rágja a férjem fülét, hogy anyósom testvérének a családját is meg kellene hívni, ami plusz 4 felnőttet jelentene.
Ennyi embert fizikailag képtelenek vagyunk leültetni, hiába lesz csak sütizés, nem álldogálhatunk egymás nyakán mint a heringek...
Anyós ötlete erre az volt, hogy akkor őket hívjuk külön, de én teljesen abszurdnak tartom, hogy a férjem nagynénjééknek egy külön születésnapot tartsunk, és nem is lenne mikor, munkanap áthelyezéses hétvégék jönnek, nekem egyéb határidős elfoglaltságom is van, amit a gyerek miatt nyilván szinte csak hétvégén tudok csinálni, ami most hetekig csak vasárnapokból fog állni...
De ha nem hívjuk sértődés lesz. Ti mit csinálnátok?
Mi étterembe mentünk a szülinapja után és pizzáztunk. Ahhoz ragaszkodtam, hogy az első szülinapján csak mi legyünk hármasban, legyen csak a miénk az a nap.
Utána az jött aki akart.
Csak a nagyszuloket. Persze kinek milyen a gyereke, az enyem biztos nehezen viselte volna akkoriban, ha sokan vagyunk.
De ha annyira fontos,legyen 2 buli :D
Es akkor elfertek, mert nem egyszerre lesztek sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!