Ti milyen születésnapot rendeztetek az 1 éves szülinapra?
Rokonok jöttek, nagyszülők nagynénik nagybácsik unokatesók.
Sok lufi volt a díszítés.
Sültes tál volt marha pörivel, csoki torta amit mi vettünk. Más ia hozott így 4 torta lett, tejszínes barackos, és két gesztenyés. A fiamat nem érdekelte kb semmi, jót evett és a tortát meg sem kóstolta. Unokatesókkal kijátszotta magát lufikat imádta :)
Szűk család volt, de az is 20 fő. Két testvérem és családjaik, apukám, anyósom, a férjem két öccse, és a dédik. Itthon voltunk.
Tyúkhúslevest főztem a férjem papája pedig marhapörköltet főzött bográcsban. Volt egy pici torta, amit rendeltünk. Mi nem szeretjük a tortát, csak azért volt, hogy mégis legyen tortája, meg ezen kívül volt 3 féle sütemény.
Díszítés csak annyi volt, hogy pár lufit felakasztottam, volt egy kis köteg héliumos lufi is, bár attól félt a lányom😄
Torta (en sütöttem) lufik, nagyszulok, keresztanya es keresztapa volt + a parjaik
Hidegtal es egy "vendegtorta" volt. Keszultek kepek, videok es szülinapi poszter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!