Anyukák! Milyen szobája van akár kicsi, akár nagy gyermeke (i) teknek? Mi alapján rendeztétek be, mielőtt/amikor megszületett?
a falak fehérek, és minden más színes, azért csináltuk így, hogy ne a fal színéhez kelljen igazítani a többi cuccot
nem csináltunk kifejezetten babaszobát, nem vettünk bababútort, hanem rögtön nagy szekrényt, hogy ne kelljen pár év múlva lecserélni
Egyelőre még nincs babaszoba, mert majd költöznünk kell, de már kitaláltam milyen lesz! A színt közösen választottuk ki, világos lila lesz. Nem akartunk rózsaszínt. Aztán sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a motívum. Semmi hercegnőset vagy mesehősöset nem akartam. Végül megláttam egy lila pillangót egy virágboltban, és akkor döntöttem el, hogy ez lesz a legmegfelelőbb.. Azóta folyamatosan szerzem be a lila vagy rózsaszín pillangós cuccokat, de persze túlzásba nem viszem! Mostanában kezdtem el azon gondolkozni, hogy jó lenne valami más szín is, ami kicsit ellensúlyoz. Lehet a zöld lesz az :) A bútorokat még nem tudom hogy lesznek, hiszen még azt sem tudom mekkora lesz a szobája. Elképzelhető, hogy egy jó nagy beépített szekrényt csinálunk. Nem igazán engedhetjük meg azt, hogy most babás bútor, aztán ifjúsági, aztán meg kamasz...
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!