Ti hogy rendeztétek ezt le?
Időt kellene adniuk neked. 16 hónapos gyerek mellett normális, ha nem szeretnél még egyet, hiszen még ő is pici, még nagyon közeli emlék a sok éjszakázás, szoptatás/tápszerkészítés stb.
De szerintem nem kellene teljesen leírnod magadban a tesódolgot, mert még megváltozhat a véleményed, főleg, ha nagyon fiatal vagy. :)
Nyugi, szerintem mind átéltük ezt :)
Sőt még 2 gyerek után is sűrűn megkapom, hogy lesz-e 3. gyerek, mintha valami tenyészkanca lennék :))))
Állítsd le őket azzal, hogy még ráérsz, van még időd szülni később is, viszont a fiatalságod meg elmúlik.
Én ugyan a kis korkülönbség híve vagyok, de az tuti, hogy a 2 gyerekem között éreztem magam a legjobban. Mikor már 2 éves volt a nagy, de még nem voltam terhes a kicsivel. Olyan jó volt a "szabadság" és úgy hiányzik sokszor! :)
2 gyerekkel már sokkal, de sokkal nehezebb! Ha lenne egy kis szabadidőm, akkor tutira valamelyiknek kellek éppen. Ha valami programom lenne, akkor az egyikkel biztosan történik valami. És 2 gyereket már nehezebb bárkinek is lepasszolni.
Ezzel most nem az volt a célom, hogy még jobban elriasszalak a kistesó-projektről (bár így visszaolvasva úgy tűnik), csak a tényeket vázoltam, amiket előadhatsz az erőszakoskodóknak.
Mondd azt, hogy ti mind jól érzitek így magatokat, akkor meg minek? Ha eljön az ideje, úgy rászánod majd magad mások véleménye és rábeszélése nélkül is.
Köszönöm szépen mindenkinek,hogy vállaszoltatok és lelket öntöttetek belém,már nagyon le voltam lombozódva,szinte már elhittem magamról hogy önző vagyok.Jó ötleteket is adtatok válaszoknak...
Igen valójávan nehezebb hónapok vannak a hátam mögött,27 évesen mások még nagyon is élik az életüket(tisztelet a kivételnek),a kicsivel szerencsére nem kellett sokat éjszakázni mert áldott jó baba volt aludt,evett,mosolygott.De én egyedül voltam amióta a korházból kiengedtek,senki nem segített,1 pohár vizet senki nem hozott,akkor mikor szükségem lett volna segítségre,a párom értünk 7 napból 7 dolgozik,hogy eltartson,tőle már ettöl többet nem várhatok el,édesanyám 500 kilométerre van és dolgozik,nagyon ritkán tud nekünk segíteni...
Megnyugtató,hogy van még olyan ember is aki megért és segít ha bátorításra van szükség:) köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!