Hogyan rendeztétek be a babátok szobáját? Milyen bútorokat vettetek? Mennyi pénzt költöttetek rá? (ha lehet ilyet kérdezni) Hol vettétek meg a bútorokat?
mi kaptunk egy kiságyat, aminek a végén volt pelenkázó.
volt egy szep fenyofa komódunk, amit bennhagytunk a szobaba (a haloszoba lesz a gyerekszoba, mi kikoltoztunk a nappaliba, kicsi a lakas), meg vettunk harmincezerért egy kihuzható fotelagyat, azon fogok szoptatni.
meg egy kisebb fenyofa szekrenyt veszunk, illetve valami szep szines gyerekfalvédőt.
ennyit a "bútorokról".
a párásítót nagyon fontosnak talaltam, abból minőségit veszunk, az 30ezer.
a pelenkasvodor (tomi tippe, vagy mi, most akcios a brendonban) 5000.
kókuszmatracot már 6000 forintért lehet venni.
a butorok nagy reszet csinaltattuk (ugy olcsóbb, barmilyen furcsa) (a kisagy volt a kivetel, mert az kaptuk). a pelenkazóalatét volt még 4000 forint. (ket agynemugarnitura (racsvedovel), darabja 3000 forint.)
és a legbrutalisabb kiadas, amire szerintem normalis szulo nem kolt ennyit, az nalunk a zenélő korforgó volt
( [link]
sokat gondolkoztunk rajta, de kirugtunk a hambol, mondvan ez annyira jó, hogy magunknak is megvennénk ;)
nem mondom, hogy mindenbol a legolcsóbbat vettuk, sőt! és lehet, hogy vettunk pár kacatot is (pelenkatartó vödör nem életkérdés), de egyreszt lelkileg megnyugtat (annyira nyomjak ezt a felelotlen anyuka, aki nem vesz meg ezt meg ezt), de inkabb kényelmi kérdés, hogyha egyedul vagyok, pl nem merem otthagyni a babat levinni a szemetet, meg a parologtatónal 10 ezerert is lehet ugyanilyen jót kapni, de sokaig fogjuk hasznalni, es nekem meger ennyit, hogy csapvizzel is mukodik, nem kell hozza desztillalt viz..
főleg magamon spóroltam (nadrag, felso, melltartó, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!