Mit vegyek 1 éves szülinapra?
Meghívtak egy kislány első szülinapjára, légyszi segítsetek mit vehetnék neki. Nekem nincs gyerekem, voltam egy játékboltban ott meg az eladó odakísért egy polchoz, hogy itt vannak a bébijátékok és ott hagyott.
Mit érdemes venni egy ekkora gyereknek?
Köszi
mekkora értékben gondolkodsz?
ez a korosztály tárgyakat próbál összeilleszteni(többek között)
van építő kocka játék max 2000 Ft-tól nagyon sok darabos
és van pl babakocsira akasztható világítós műanyag csillag(talán kínai) 250 Ft csak, babám imádja, mindig babrál vele
vagy 500 Ft Auschan az a játék amire karikákat kell rá húzni, ilyesmi
vagy imádják a búgócsigát, de még nem tudnak ugyan vele bánni, de tanulják, 100 as boltokban poton összeg
tanulnak tárgyakat húzni, szóval aminek madzagja van, már jó
vagy szezonja van az úszóguminak, játékboltban van 700 Ft-ért is, aminek nem lyukas az alja, hanem bele tud ülni
ennél cukibbak is vannak, kacsa alakú aminek meg tudja fogni a nyakát, vagy halacska és uszonyai vannak, de csak ezt találtam a googlevel
Nagyon nagyon köszönöm nektek!
Max 5000 forintig gondolkodtam, az anyuka csak annyit mondott, hogy valami apróságot :D
Valószínűleg akkor inkább több kisebb játékot vagy medencét veszek neki. A járássegítő azt hiszem már nem jó, mert megy egyedül, az gondolom akkor kell ha még nem megy.
medencét, csak ha van kert, meg bele jöhetnek labdák, mint a labdaházban, imádják :)
vagy textil, összecsukható alagút, bújócskázni is imádnak ebben a korban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!