Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vegyek 1 éves szülinapra?

Mit vegyek 1 éves szülinapra?

Figyelt kérdés

Meghívtak egy kislány első szülinapjára, légyszi segítsetek mit vehetnék neki. Nekem nincs gyerekem, voltam egy játékboltban ott meg az eladó odakísért egy polchoz, hogy itt vannak a bébijátékok és ott hagyott.

Mit érdemes venni egy ekkora gyereknek?

Köszi

2015. jún. 4. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Valami plüsst.
2015. jún. 4. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Legjobb ha megkérdezed a szülitől. Mi a kislányunknak plafonra szerelhető babahintát vettünk a rokonoktol pedig ruhákat kaptunk. Én a felramásznék a 1001-dik plüsstől már igy sem tudom hova rakni őket. Tényleg a legjobb ha megkérdezed.
2015. jún. 4. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:

mekkora értékben gondolkodsz?

ez a korosztály tárgyakat próbál összeilleszteni(többek között)

van építő kocka játék max 2000 Ft-tól nagyon sok darabos

és van pl babakocsira akasztható világítós műanyag csillag(talán kínai) 250 Ft csak, babám imádja, mindig babrál vele

vagy 500 Ft Auschan az a játék amire karikákat kell rá húzni, ilyesmi

[link]

[link]

vagy imádják a búgócsigát, de még nem tudnak ugyan vele bánni, de tanulják, 100 as boltokban poton összeg

tanulnak tárgyakat húzni, szóval aminek madzagja van, már jó

vagy szezonja van az úszóguminak, játékboltban van 700 Ft-ért is, aminek nem lyukas az alja, hanem bele tud ülni

ennél cukibbak is vannak, kacsa alakú aminek meg tudja fogni a nyakát, vagy halacska és uszonyai vannak, de csak ezt találtam a googlevel

[link]

2015. jún. 4. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
xilofont, vastag kartonlapokból álló könyvet vagy textilkönyvet, puha babát, játék babakocsit, építőkockát, textillabdát (van csörgős is), édes kis nyári kalapot, gyerekdalos cd-t, formabedobót, búgócsigát, homokozókészletet, keljfeljancsit, fürgőkádba való műanyag állatkákat
2015. jún. 4. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
járássegítő? van sok fajta amikkel játszani is tud. vagy ha mostanában lesz,akkor pancsimedence. esetleg formabedobós zenélős játékok.
2015. jún. 4. 14:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm nektek!

Max 5000 forintig gondolkodtam, az anyuka csak annyit mondott, hogy valami apróságot :D

Valószínűleg akkor inkább több kisebb játékot vagy medencét veszek neki. A járássegítő azt hiszem már nem jó, mert megy egyedül, az gondolom akkor kell ha még nem megy.

2015. jún. 4. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:

medencét, csak ha van kert, meg bele jöhetnek labdák, mint a labdaházban, imádják :)

vagy textil, összecsukható alagút, bújócskázni is imádnak ebben a korban

2015. jún. 4. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk most a babakocsi a menő az egész játszótéren. Ha már tud járni el tudja tologatni én 3000 ft vettem játékboltban.
2015. jún. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!