Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves szülinapra milyen...

2 éves szülinapra milyen tortát süssek/vegyek?

Figyelt kérdés
Az elsőre egy hiper-szuper,figurás,színes,mintás tortát kapott és konkrétan le sem tojta. Most már talán értékelné,de egyáltalán nem édesszájú,nagyon ritkán megeszik egy túrórudit és kifújt. Érdemes így megvenni több ezerért egy tortát szerintetek,vagy készítsek én valamit? Nálatok milyen volt a torta?
2014. okt. 7. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

teknős torta!

túró, gyümölcs, babapiskóta, lekvár, vanília puding. nem túl édes, nem tömény, jól néz ki, tök egyszerű! én nem tudok sütni, de ezt évről évre elkészítem és tényleg elronthatatlan :)

googleban megtalálod a receptet!

2014. okt. 7. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Én második szülinapra barackos túrótortát sütöttem a srácaimnak. Nem túl édes, mégsem marad egy morzsa sem!

Nekem fontos, hogy mindig én csináljam a tortájukat! :) A cukrász biztos szebbet tudna, anyósom meg finomabbat :P de én vagyok az édesanyjuk. :) Sok év múlva talán majd jó érzéssel nézegetik a szülinapi képeket, hogy ezt is anyu csinálta nekünk...

2014. okt. 7. 22:33
 3/6 anonim válasza:
Nálunk egy nagyon kedves történet alakult belőle, a mai napig mosolygok. Thomas, a kismozdony volt a kedvencünk, úgyhogy ilyen tortát kapott. Annyira tetszett neki, hogy nem lehetett felvágni "Thomas"-t. :) :) :) Ott ültünk a családdal, torta körül mindenki, szeleteltük is volna fel, de hát nem lehetett. :) Úgyhogy azóta én nem veszek "formás tortát", de azért ezért a kis sztoriért megérte.
2014. okt. 7. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Én egy nagyon egyszerű autó formájú (lúdláb ízesítésű)tortát találtam ki, mivel autó-mánia van nálunk. A fiamnak kifejezetten tetszett, hogy van aki a kerekét kapta, van aki az autó elejét, stb.

Elég furán nézett ki szegény torta, de a fiam azonnal felismerte, hogy autós, berregett is neki rögtön :)

Mondjuk első körben arra gondoltam, hogy egy sima köralakú tortát készítek és valami autós marcipánt kap rá, csak nem akartam, hogy annyi sok marcipánt magába tömjön.

Szerintem ez a korosztály már tudja értékelni a szülinapi tortáját!

2014. okt. 8. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) az elsőt fogom megcsinálni és kap egy autó marcipánt,beleharapni szerintem úgysem fog :D
2014. okt. 8. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőre felesleges is a hiper-szuper figurás torta,én csak egy szimpla almás piskótát sütöttem torta formában, másodikra viszont egy Katicabogár tortát készítettem a katica szárny marcipánból volt a szarvacskák nyalókából a feje és a pöttyök csoki öntetből,amúgy a torta eperkrémes epres Charlotte torta volt egy nagyobb és egy kisebb.A harmadik szülinapra meg rendeltem egy Verda autót,nagyon boldog volt 2 és 3 évesen is örült a figurás marcipán borítású tortáinak.
2014. okt. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!