2 éves szülinapra milyen tortát süssek/vegyek?
teknős torta!
túró, gyümölcs, babapiskóta, lekvár, vanília puding. nem túl édes, nem tömény, jól néz ki, tök egyszerű! én nem tudok sütni, de ezt évről évre elkészítem és tényleg elronthatatlan :)
googleban megtalálod a receptet!
Én második szülinapra barackos túrótortát sütöttem a srácaimnak. Nem túl édes, mégsem marad egy morzsa sem!
Nekem fontos, hogy mindig én csináljam a tortájukat! :) A cukrász biztos szebbet tudna, anyósom meg finomabbat :P de én vagyok az édesanyjuk. :) Sok év múlva talán majd jó érzéssel nézegetik a szülinapi képeket, hogy ezt is anyu csinálta nekünk...
Én egy nagyon egyszerű autó formájú (lúdláb ízesítésű)tortát találtam ki, mivel autó-mánia van nálunk. A fiamnak kifejezetten tetszett, hogy van aki a kerekét kapta, van aki az autó elejét, stb.
Elég furán nézett ki szegény torta, de a fiam azonnal felismerte, hogy autós, berregett is neki rögtön :)
Mondjuk első körben arra gondoltam, hogy egy sima köralakú tortát készítek és valami autós marcipánt kap rá, csak nem akartam, hogy annyi sok marcipánt magába tömjön.
Szerintem ez a korosztály már tudja értékelni a szülinapi tortáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!