Névnapra is szoktatok tortát venni vagy sütni gyermeketeknek? Vagy csak szülinapra illik?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 16:06
1/7 anonim válasza:
A torta a szülinapra van nálunk, névnapra sütök egy tepsi sütit.
2/7 anonim válasza:
Én névnapra is "kereket" szoktam, de nem olyan bonyolult, vagy extra tortákat, inkább olyan süti félét, csak kerek formában.
3/7 anonim válasza:
Tortát csak szülinapra szoktam, névnapra meg süteményt. Általában Rákóczi-túróst, az a kedvenc :)
4/7 anonim válasza:
Én a lányaimnak csak szülinapjukra sütök tortát. Na de ha én egyszer sütök valami tortát akkor nagyon rákészülök, általában jó szokott lenni :-)
Névnapjukra is van hogy sütök, és akkor csak a neve van a tortán. :-)
35.N
5/7 anonim válasza:
Én mindig sütöm a tortákat, nem veszem. Szülinapra is, névnapra is, és néha csak úgy is:)
6/7 Krisztián05 válasza:
Szerintem ha sütni/venni szeretnél, tedd meg! Ebben ne az "illik, nem illik" vezéreljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!