Oviba szülinapra mlyen tortát vittetek/ vinnétek?
Házait vittem, nálunk nem szóltak érte.
Csokis piskóta, közte Aranka krémpor, de tej helyett előírt mennyiségű tejszínel vettem fel.
Ezzel megtöltöttem, bevontam, díszítettem.
Nagyon finom, könnyű krém, és gyorsan kész!
Kerek tortához 4 zacskós tejszín, 2 csomag vaníliás por kell.
Nálam az a szempont, hogy minden gyerek ehessen belőle. Van két tejérzékeny gyerek a csoportban, én tekintettel vagyok rájuk. Az én fiamnak is kellett egy ideig tejmentes diétán lenni, úgyhogy tudom milyen. Így gesztenyetortát csinálok, könnyű kevert tészta az alapja, amihez veszek rizstejet. Étcsokival bevonom a tetejét, kidíszítem a maradék krémmel, pici marcipánvirágokat teszek rá szeletenként, hogy mindenkinek jusson.
Én nagyon jó néven vettem az ilyen figyelmességet, amikor érintettek voltunk az ételallergiában. Lehet, érdemes rákérdezni...
Köszönöm a válaszokat.
Csokitorta lesz, csakmég azt nem tudom, hogy krémmel díszítsem-e vagy burkoljam cukorfondantba. De ezt majd még megálmodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!