Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Butaság úgy 2 gyereket vállaln...

Butaság úgy 2 gyereket vállalni, ha csak 2 szoba van?

Figyelt kérdés
Egyikben a szülők másikban a gyerek. A közös szoba nem jó 2 gyereknek?
tegnap 18:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%
Hát ha sokan csak ez alapján döntötték volna el, hogy legyen-e két gyerek, akkor szinte mindenhol egyke gyerekes családok lennének. A legtöbb tömblakás két szobás, vajon minden ilyen lakásban csak max egy gyerek van? Évtizedek óta nőnek fel több gyerekes családok panelban. Én sem vagyok a panel híve, de nem futja mindenkinek kertes házra (főleg a mostani ingatlan árak mellett). Sok olyan ismerősöm is van, akik több gyereket nevelnek 2 szobás lakásban. Mostanában divat ez a magánszféra szöveg, régen 5-6 gyerek is együtt volt egy szobába, sőt vhol a szülőkkel együtt. Mégis felnőttek. Amúgy meg ha átmenet a helyzet, simán bevállalható.
tegnap 20:25
 22/26 anonim ***** válasza:
40%
Én az előző kérdéshez is írtam, hogy nincs 70-100 millám egy 5 szobás lakásra, úgyhogy nàlunk egy szobában lesznek. De lehet jobb szülő vagyok azoknál,akiknek van, és csak ettől függött a gyerekek száma. Én is úgy gondolom, hogy nem ezen múlik a boldog gyermekkor.
tegnap 20:36
 23/26 anonim ***** válasza:
86%

150 éve meg a többgenerációs nagycsaládban a nők és a lányok mind egy helyiségben aludtak, aztán ha valamelyik embernek kedve volt töcskölni az asszonyával, mind azt hallgatta...

De mégis így nőttek fel gyerekek milliói, szóval tök jó volt.

Fuck the logic.

tegnap 20:55
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
Hat ha ettől lesz valaki szar szülő, akkor nagyon sok szar szülő van a világon...
tegnap 21:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a húgommal voltam 1 szobában és imádtam. Köztünk 2 év van, nagyon közel voltunk egymáshoz, mindent megbeszéltük, fedeztük egymást stb stb… de ha ellenkező nemű lett volna a testvérem, az gaz lett volna.
tegnap 22:16
 26/26 anonim ***** válasza:

Mi perpill 2 szobában élünk, saját lakás, egyéves a gyerek, ,,dolgozunk,, a másodikon.

Előbb utóbb nagyobba fogunk költözni, ez néhány éven belül megvalósítható, viszont mi nem leszünk fiatalabbak, inkább most érkezzenek a gyerekek, ilyen szempontból ki lehet futni az időből.

tegnap 23:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!