Butaság úgy 2 gyereket vállalni, ha csak 2 szoba van?
Figyelt kérdés
Egyikben a szülők másikban a gyerek. A közös szoba nem jó 2 gyereknek?tegnap 18:16
1/26 anonim válasza:
Hallottál már a magánszféráról? Vsgy az intimszféráról késöbb?
2/26 anonim válasza:
Én megőrültem volna, ha nem lett volna külön életterem, szerencsére nem lett testvérem. Nem lett volna jó ötlet amúgy sem, mert szegények voltunk.
3/26 anonim válasza:
Volt már ma ugyanez a kérdés. Nem, általában nem jó q közös szoba. De a szülő döntése, ha akar, 6 gyereket is vállalhat 1 szobába
4/26 anonim válasza:
Először is döntsd el, hogy hány gyereket szeretnél. Az elején átmenetileg oké a 2, de ahogy nőnek költözzetek nagyobba.
5/26 anonim válasza:
6/26 A kérdező kommentje:
#5 köszi!
Ha olvastam volna a kérdést nem tettem volna fel ezt
tegnap 18:32
7/26 anonim válasza:
Ha az a terv, hogy ott nevelitek fel őket, akkor rossz ötlet.
Ha van reális esélye, hogy belátható időn belül nagyobba költöztök, bővítetek, akkor ok.
Nekünk kétszobás a lakásunk, egy gyerekünk van (és marad is), de így is zavar, hogy a hálónk egyben nappali, szóval szeretnénk nagyobba, családi házba költözni.
8/26 anonim válasza:
Milliók nőttek fel a testvérükkel egy szobában....
9/26 anonim válasza:
Igen, köztük én is - közös szobánk volt.
10/26 anonim válasza:
Már van ilyen kérdés, pont ma tették fel
Direkt uszitjatok egymásnak itt az embereket napjában ötször?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!