Hidegrázás, szédülés császár után egy évvel is?
Nem tudom kinek milyen tünetei jöttek elő a szülés/császármetszés után de én azóta rengeteget kínlódok.
Lassan egy éve műtöttek, 6 hét után megjött a menstruációm és a tejem is elapadt sajnos. Azóta minden egyes nap, hol szédülök (hirtelen intenzív szédülés), hol fázok (akár 35 fokba is képes vagyok hosszú ujjúba és takaróval ülni), derekam fáj, orrom eldugul reggel este. Más is van ilyen gondokkal? Mikor múlnak el ezek a tünetek?
Már szedtem multivitamint, magnéziumot, vasat, mégsem használ semmi.
Nekem azt mondta a háziorvosom, aki mellesleg tüdőgyógyász-onkológus,hogy a hormonrendszerem megváltozott.
Én is fázok azóta, neurológushoz 2 éve járok szédüléssel és azzal,hogy mindent elejtek a kezemből, önkéntelen izomerő-változásaim vannak (hirtelen egy kézben tartott dolgot elejtek/kiborítok,mert elengedi a kezem.)
Nekem szklerózis multiplexre gyanakodtak,volt már 2 agykoponya mr vizsgálatom. Jövőre lesz a harmadik.
Tudni kell,hogy simán a hormonváltozás IS okoz ilyen tüneteket,de pl a szklerózis multiplexnek az egyik megjelenési nőknél tipikusan a szülés UTÁNI egy-két év!!
Ha nem múlnak a tünetek,márpedig nem múlnak neked sem,menj neurológushoz, és addig is szedj Milgammát! Nekem is azt írt a neurológus fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!