Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hidegrázás, szédülés császár...

Hidegrázás, szédülés császár után egy évvel is?

Figyelt kérdés

Nem tudom kinek milyen tünetei jöttek elő a szülés/császármetszés után de én azóta rengeteget kínlódok.

Lassan egy éve műtöttek, 6 hét után megjött a menstruációm és a tejem is elapadt sajnos. Azóta minden egyes nap, hol szédülök (hirtelen intenzív szédülés), hol fázok (akár 35 fokba is képes vagyok hosszú ujjúba és takaróval ülni), derekam fáj, orrom eldugul reggel este. Más is van ilyen gondokkal? Mikor múlnak el ezek a tünetek?

Már szedtem multivitamint, magnéziumot, vasat, mégsem használ semmi.

dec. 16. 06:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szülés után simán borulnak a hormonok. A tünetek alapján esélyesebb, mint hogy a császár okozta.
dec. 17. 06:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Hegkezelésen voltál? Regeneráló gyógytorna? Csontkovács?
dec. 17. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!