Milyen testi tüneteket okozott nálatok a szorongás? Gondolok itt remegésre, hidegrázás, mintha lázas lennék, szédülés, dpdr, gyengeségérzés, stb...
Étvágytalansàg, hányinger, néha hasmenés, magasabb vérnyomás. Abban a pillanatban, amikor konkrétan valami előtt izgulok, szájszárazság és hevesebb szívverés. Aludni általában tudok, de ha olyan nap előtt vagyok, ami miatt stresszelek, akkor nem alszom jól éjszaka. Meg azt is észrevettem, hogy az utcán csomószor rohanok, amikor nem is kéne sietnem sehova, ez is ilyen menekülés, nyugtalanság.
Ez az egész nálam egy ördögi kör. Ha izgulok, stresszelek valami miatt, akkor nem tudok enni, előfordult nem egyszer olyan, hogy egész nap alig ettem egy falatot, de akkor meg azon aggódom, hogy majd azért leszek rosszul, mert nem ettem semmit. Ha hányingerem van, akkor azon aggódok, nehogy hányjak és ezért sem merek enni. De néha már korog a hasam, én meg nem tudok kajára nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!