Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha van...

Mit csinálnátok, ha van lányotok és ilyesmi történne vele?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 6. 18:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Magyar nem csinál ilyet?Jah igazad van, csak megfojtja a gyereket és bedugja a szekrénybe-taps-taps- gratulálok te rassszista **** :)

Az apa amúgy 13 éves a lány pedig Spanyolországban marad.

Mit tennék? Mindenbizonnyal öngyilkos lennék, hogy hogy lehettem ilyen felelőtlen szülő, hogy nemtudtam megnevelni, miért nem kezdtem hamarabb a felvilágosítást stb... persze kapna tőlem a lány, nem is kicsit, de nemhiszem, hogy pofont, mert minek, ha megtörtént már megtörtént, változtatni nemgien lehet.

2010. nov. 6. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is borsodi vagyok amúgy:) A legótvarabb városból, ahogy a nyugaton élők mondják. De amikor megmutatom nekik a város mind el van ájulva. Nem kell általánosítani és elítélni első látásra; ennyi.
2010. nov. 6. 22:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor tisztázzuk:

a lány romániai cigány, amiről mi is tudjuk, hogy más a kultúrájuk, náluk ez teljesen természetes dolog. A szülők tudtával és beleegyezésével élt nemi életet a 13 éves párjával, a babának a szülők és a nagyszülők is nagyon örülnek, van lakásuk, jövedelmük, fel tudják nevelni támogatás nélkül. Nem mellesleg elgondolkodtató, hogy a 10 éves gyerek természetes úton, császármetszés nélkül hozta világra a gyereket. Orvosnál nem járt előtte.

Az eset kapcsán felidéznek egy másik romániai cigány esetet, amikor a 12 éves gyerek anyja 23 éves volt, mikor nagymamam lett, azaz ő maga 11, lánya 12 évesen szült. A dédik se voltak túl idősek...

Tudomásul kell venni, hogy náluk ez teljesen természetes folyamat és köztudottan caaládcentrikusak a cigányok. A szervezetük is teljesen máshogy fejlődik, sokkal korábban érnek meg.

2010. nov. 7. 08:25
 24/25 anonim ***** válasza:

szia! Én is romániai vagyok, olvastam a hírt és csak annyit jegyeztem meg utána: Nahát, ilyen is van.

Utolsóval egyetértek, ami a cigányok kultúráját illeti.

Hogy mit csinálnék? Velem nem történne ilyen, vagyunk annyira komoly, felelősségteljes szülők mindketten, hogy velünk ilyen ne történjen meg. Megelőzés: minél tovább kislányként nevelni (tehát nem 13 évesen pasizni), minél inkább bevonni mindennapi gondjainkba (hogy felelősségteljes felnőtt legyen). Amúgy mindketten későn érő gyerekek voltunk.

2010. nov. 7. 12:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva egyrészt ilyen bizony megesik fehér ember gyerekével is, volt már rá precedens, és szerintem lesz is még. Másrészt - bár kicsit se helyeslem -, mivel cigányokról van szó, tudomásul kell venni, hogy más a normarendszerük. Igazából nekik nem probléma, sem baba szüleinek, sem a szülők szüleinek, akkor nekünk miért probléma? Úgy értem, minket ez megkárosított bármilyen téren is? Mert szerintem nem.
2010. nov. 8. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!