Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Ha ma töltené a...

Anyukák! Ha ma töltené a lányotok a 13. -mat mit csinálnátok? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Elkéne utaznotok reggel elutaznátok vagy nem?

És ha igen akkor mit csinálnátok mikor haza érnétek az ünnepelt lányatokhoz?Ha nemmennél el akkor miért nem mennél el?És mit csinálnál vele?

Előre is köszönöm a válaszokat :D

2009. jún. 12. 12:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

nemmenél=nem mennél!

És úgy,hogy este tudnátok,hogy másnap a lányod tölti a 13-mat és reggel 6-kor elkell menned vidékre a férjeddel.

És délután érnél haza!

Elnézést a helyesírási hibákért csak valami baja van a billentyűzetnek.

2009. jún. 12. 12:38
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

hát ezt azért jobban kifejthetted volna, mert kicsit érthetetlen

de mindenképp elvinném valahova , ma vagy azt csinálnánk amihez kedve van

2009. jún. 12. 12:39
 3/15 A kérdező kommentje:

Arra vagyok kíváncsi ha ilyen helyzetbe kerülnétek mit csinálnátok.

Köszönöm a választ!

2009. jún. 12. 12:50
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Elmennék a dolgomra, hagynék egy doboz bonbont az asztalon, azzal, hogy Boldog Születésnapot!, aztán ha hazajöttem elmennénk valamerre, amerre szeretne, vagy otthon a családdal megünnepelnénk egy torta mellett a születésnapját. Ha időhiányom van, akkor nem magam sütötte tortával lepném meg, hanem cukrászdaival. Például egy olyannak, amire fotó alapján van a díszítés. a Fotón persze ő lenne.:)
2009. jún. 12. 12:57
 5/15 A kérdező kommentje:

Ez aranyos :D

Köszi a választ!

2009. jún. 12. 12:59
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

A fotós torta nagyon aranyos, meg szépek, de olyan nagyon rossz felvágni... á, én nem tudnék kést mártani a gyerekem fotójába. Mondjuk valami más, amit nagyon szeret inkább jobb lenne.

Az a fontos, hogy érezze, hogy ő van a középpontban, lehetne mondjuk úgy átadni, hogy meglepi legyen, pl. lekapcsolod a villanyt, torta az asztalon, egy kis "tortatüzijátékot" rá, meggyújtva, amikor belép, meg egy kis hangoskodás, puszilgatás, ilyesmi :)

2009. jún. 12. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

èn azt csinálnám , hogy este mikor lefekszik akkor feldiszítem a nappalit és elökészítem az ajándékait, virágot. Aztán reggel 4-5 között az egész családot felébreszteném, hoyg ünnepelés, és ott hajnalban ünnepelés lenne, és ott pizsiben ajándékbontás. Aztán ha lehet délután program.

Angliában voltam au-pair és ott volt divat a hajnali köszötnés, mert akkor mindenki otthon van. Hát egyszer mi is 4 -kor keltünk, mert apukának korán kellett indulnia. De anyuka mindig egyedül diszitette a nappalit még elötte este.

2009. jún. 12. 13:23
 8/15 A kérdező kommentje:
Egyépként azért kérdeztem,mert ma van a szülinapom.MOst vagyok 13 éves vagyis 11:55-kor most töltöttembe a 13-mat ,de anyuék elutaztak,de tudom mit kapok délután megyek a boltba elhozzni.Csak kíváncsi voltam ,hogy más anyukák ilyen helyzetben mit csinálnak.
2009. jún. 12. 13:38
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Mit kapsz? :D
2009. jún. 12. 13:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Tegnap mentünk el biciklit nézni :D ki is fizették anyuék ma meg sétálhatok elhozzni.Egyedül.Vagy barátnőmmel.
2009. jún. 12. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!