Szülők! Mit csinálnátok, ha a 15-öt lassan betöltő lányotok azzal állna elő, hogy fogamzásgátlót akar szedni?
Kíváncsi vagyok, Ti mit válaszoltok!
A körülményekről: a szüleim 3 éve ismerik a barátomat, mert régebben is együtt jártunk. Most 5 hónapja vagyunk már együtt, szerintem anyukám sejti, hogy már nem vagyok szűz. A gumit elég drága fedezni a saját pénzünkből, elvégre egyikünknek sincs keresete. (Barátom amúgy 18 éves)
Szüleim eléggé engedékenyek, pl amikor 12 voltam, akkor is átjöhetett hozzánk a barátom, sőt, 2-3 randi után már ők kérték, hogy mutassam be nekik...
Nem utolsó sorban pedig nem csak fogamzásgátlás miatt szedném, hanem jó lenne, ha a görcseimet is enyhíteni meg a vérzés mennyiségét... Volt már, hogy összeestem annyira fájt a hasam, a mennyiségről pedig.. 1,5 óra alatt tele egy super tampon.. :( Amúgy 5 éve menstruálok.
A válaszokat előre is köszönöm, remélem normális hangvételűeket kapok, nem pedig olyat, hogy "felpofoznám, falba verném a fejét, mennyire gyerek vagyok még, stbstb
szia!
én is 15 évesen kezdtem a fogamzásgátlot!
Szerintem még mindig jobb mintha nem tudnátok fedezni a gumit és a-nélkül csinálnátok megszakitással...még teherbe esel!
legalább felelösségteljes vagy !
Szia :)
Köszi a választ, bár elsősorban szülők véleményére voltam kíváncsi.
Gumi nélkül semmiképp nem csinálnánk, nem szeretnénk gyereket. :)
Mit mondanál neki? Végül megengednéd?
Félek megkérdezni, nem tudom, mit csinálna anyukám :(
én leszidnám, hogy eddig miért nem szedte. a gumi nem igazán biztonságos.
szóval én engedném. nem örülnék neki, hogy ennyi idősen már szexel, de elfogadnám.
ha ennyire erősek a görcseid meg a menzeszed, akkor mindenképp hasznos a tabletta, még azoknak is, akik nem élnek nemi életet.
persze előtte kérj teljes kivizsgálást a nőgyógyitól.
Az írásodból látszik, hogy értelmes lány vagy...:) Én anyukám is megijedt, amikor megkértem rá először, de utána megszokta... Furcsa lesz neki, de szerintem nem lesz gond:) egy próbát megér... Ilyen részletesen, kedvesen, lassan, nyugisan magyarázd el neki, és nem lesz baj!
17/L
nekem anyám engedte
mondjuk nagyban befolyásolta,hogy ő 16 évesen esett velem teherbe,nem akarta,hogy hasonló sorsra jussak,mint ő,mivel gumit nem tudok használni,allergiás vagyok rá
Köszi a válaszokat! :)
Adtak 1 kis önbizalmat, azt hiszem, holnap fel is hozom neki a témát.
Én a gumit is elég biztonságosnak tartom, még sose szakadt ki vagy csúszott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!