Szülők! Mit csinálnátok, ha a 15-öt lassan betöltő lányotok azzal állna elő, hogy fogamzásgátlót akar szedni?
Kíváncsi vagyok, Ti mit válaszoltok!
A körülményekről: a szüleim 3 éve ismerik a barátomat, mert régebben is együtt jártunk. Most 5 hónapja vagyunk már együtt, szerintem anyukám sejti, hogy már nem vagyok szűz. A gumit elég drága fedezni a saját pénzünkből, elvégre egyikünknek sincs keresete. (Barátom amúgy 18 éves)
Szüleim eléggé engedékenyek, pl amikor 12 voltam, akkor is átjöhetett hozzánk a barátom, sőt, 2-3 randi után már ők kérték, hogy mutassam be nekik...
Nem utolsó sorban pedig nem csak fogamzásgátlás miatt szedném, hanem jó lenne, ha a görcseimet is enyhíteni meg a vérzés mennyiségét... Volt már, hogy összeestem annyira fájt a hasam, a mennyiségről pedig.. 1,5 óra alatt tele egy super tampon.. :( Amúgy 5 éve menstruálok.
A válaszokat előre is köszönöm, remélem normális hangvételűeket kapok, nem pedig olyat, hogy "felpofoznám, falba verném a fejét, mennyire gyerek vagyok még, stbstb
Biztos, hogy ledöbbennék, de ha belegondolnék, hogy végülis felelősségteljes gondolkozásra vall. Ha elmondanád anyukádnak, hogy gondoltad megbeszélnéd vele, hogy hogyan védekezz és a tabletta tűnik a legbiztonságosabbnak. Biztos jólesne neki, ha azt mondanád, hogy vele akartad ezt megbeszélni, mert az ő véleménye nagyon fontos neked és kivel mással tudnád ezt megbeszélni és hogy nem szeretnél titkolózni előtte.
Azért sok sikert!
Hol is írtam én, hogy rég nem vagyok szűz?
Ha annyira érdekel, megmondom Neked, hogy 3 hónapja nem vagyok az, és szerelemből tettem meg.
Különben NORMÁLIS válaszokat kértek, nem pedig ilyet.
De köszi Neked is, szép estét!
Nincs lányom ezért nem tudom mit szolnék. De azért fogadj meg két tanácsot
1. az erős görcsök miatt érdemes lenne a fogamzásgátló feliratása előtt kivizsgáltasd magad. Lehet valami szervi oka van. Nem akarlak megijeszteni, de lehet komoly oka is.
Erre lehet,hogy egyébként is írna fel gyógyszert a doki.
2. mielőtt döntesz kérdezd meg anyukádat ő is így görcsölt -e menses alatt
3. Nem tesz jót ha ilyen korán fogamzásgátlót kezdesz szedni.
4. 1 havi fogamzásgátló ára 2-3 ezer forint. Tehát ha a gumit nem tudjátok kifizetni zsebpénzből akkor ezt hogyan fizetitek ki.
Anyum is nagyon görcsölt a menzesze alatt, amíg nem szült.
20:21: Te voltál az is, aki lerib*ancozott. Fogd fel légyszíves a csöppnyi agyacskáddal, hogy nem érdekel a Te véleményed, mert elég primitív módon fejezed ki. Kérlek, ne válaszolj többet a kérdésemre, mert magasról teszek rá ;) Na csáó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!