Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit csinálnátok, ha a...

Szülők! Mit csinálnátok, ha a 15-öt lassan betöltő lányotok azzal állna elő, hogy fogamzásgátlót akar szedni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, Ti mit válaszoltok!

A körülményekről: a szüleim 3 éve ismerik a barátomat, mert régebben is együtt jártunk. Most 5 hónapja vagyunk már együtt, szerintem anyukám sejti, hogy már nem vagyok szűz. A gumit elég drága fedezni a saját pénzünkből, elvégre egyikünknek sincs keresete. (Barátom amúgy 18 éves)

Szüleim eléggé engedékenyek, pl amikor 12 voltam, akkor is átjöhetett hozzánk a barátom, sőt, 2-3 randi után már ők kérték, hogy mutassam be nekik...

Nem utolsó sorban pedig nem csak fogamzásgátlás miatt szedném, hanem jó lenne, ha a görcseimet is enyhíteni meg a vérzés mennyiségét... Volt már, hogy összeestem annyira fájt a hasam, a mennyiségről pedig.. 1,5 óra alatt tele egy super tampon.. :( Amúgy 5 éve menstruálok.

A válaszokat előre is köszönöm, remélem normális hangvételűeket kapok, nem pedig olyat, hogy "felpofoznám, falba verném a fejét, mennyire gyerek vagyok még, stbstb

2010. jan. 4. 20:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy ledöbbennék, de ha belegondolnék, hogy végülis felelősségteljes gondolkozásra vall. Ha elmondanád anyukádnak, hogy gondoltad megbeszélnéd vele, hogy hogyan védekezz és a tabletta tűnik a legbiztonságosabbnak. Biztos jólesne neki, ha azt mondanád, hogy vele akartad ezt megbeszélni, mert az ő véleménye nagyon fontos neked és kivel mással tudnád ezt megbeszélni és hogy nem szeretnél titkolózni előtte.

Azért sok sikert!

2010. jan. 4. 20:13
 12/46 anonim ***** válasza:
26%
Hát elég nagy ribanc vagy ha már 15évesen rég nem vagy szűz
2010. jan. 4. 20:15
 13/46 A kérdező kommentje:

Hol is írtam én, hogy rég nem vagyok szűz?

Ha annyira érdekel, megmondom Neked, hogy 3 hónapja nem vagyok az, és szerelemből tettem meg.

Különben NORMÁLIS válaszokat kértek, nem pedig ilyet.

De köszi Neked is, szép estét!

2010. jan. 4. 20:17
 14/46 anonim ***** válasza:
67%

Nincs lányom ezért nem tudom mit szolnék. De azért fogadj meg két tanácsot

1. az erős görcsök miatt érdemes lenne a fogamzásgátló feliratása előtt kivizsgáltasd magad. Lehet valami szervi oka van. Nem akarlak megijeszteni, de lehet komoly oka is.

Erre lehet,hogy egyébként is írna fel gyógyszert a doki.

2. mielőtt döntesz kérdezd meg anyukádat ő is így görcsölt -e menses alatt

3. Nem tesz jót ha ilyen korán fogamzásgátlót kezdesz szedni.

4. 1 havi fogamzásgátló ára 2-3 ezer forint. Tehát ha a gumit nem tudjátok kifizetni zsebpénzből akkor ezt hogyan fizetitek ki.

2010. jan. 4. 20:20
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerik, elfogadják, szerintem teljesen normális lépés.
2010. jan. 4. 20:21
 16/46 anonim ***** válasza:
13%
Úgyis szakítani fogsz, fele főleg ilyen csöppfaszok mint ti lesz még vagy 6barátod simán, akkor mindegyikkel feküdj le sorban.
2010. jan. 4. 20:21
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, de elfogadnám.
2010. jan. 4. 20:23
 18/46 A kérdező kommentje:

Anyum is nagyon görcsölt a menzesze alatt, amíg nem szült.

20:21: Te voltál az is, aki lerib*ancozott. Fogd fel légyszíves a csöppnyi agyacskáddal, hogy nem érdekel a Te véleményed, mert elég primitív módon fejezed ki. Kérlek, ne válaszolj többet a kérdésemre, mert magasról teszek rá ;) Na csáó!

2010. jan. 4. 20:24
 19/46 A kérdező kommentje:
Jaj, kihagytam, hogy hogyan fizetnénk: arra gondoltam, hogy 3/4edét szüleim fizetnék, amíg nem megyek diákmelóra, 1/4edét pedig barátom, mert ő is szeretne fizetni...
2010. jan. 4. 20:24
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd azt az anyudnak h a görcs miatt kell.
2010. jan. 4. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!