Szülők! Mit csinálnátok, ha a 15-öt lassan betöltő lányotok azzal állna elő, hogy fogamzásgátlót akar szedni?
Kíváncsi vagyok, Ti mit válaszoltok!
A körülményekről: a szüleim 3 éve ismerik a barátomat, mert régebben is együtt jártunk. Most 5 hónapja vagyunk már együtt, szerintem anyukám sejti, hogy már nem vagyok szűz. A gumit elég drága fedezni a saját pénzünkből, elvégre egyikünknek sincs keresete. (Barátom amúgy 18 éves)
Szüleim eléggé engedékenyek, pl amikor 12 voltam, akkor is átjöhetett hozzánk a barátom, sőt, 2-3 randi után már ők kérték, hogy mutassam be nekik...
Nem utolsó sorban pedig nem csak fogamzásgátlás miatt szedném, hanem jó lenne, ha a görcseimet is enyhíteni meg a vérzés mennyiségét... Volt már, hogy összeestem annyira fájt a hasam, a mennyiségről pedig.. 1,5 óra alatt tele egy super tampon.. :( Amúgy 5 éve menstruálok.
A válaszokat előre is köszönöm, remélem normális hangvételűeket kapok, nem pedig olyat, hogy "felpofoznám, falba verném a fejét, mennyire gyerek vagyok még, stbstb
a mai tabletták szerintem sincsenek káros befolyással a későbbi teherbeesési képességre.
25 éve még erős szerek voltak, azokról akár el is tudom képzelni.
nem engedném hogy tablettát szedj, inkább vennék neked gumit. Mellesleg később is ajánlottabb a gumi.
Aki ennyire szereti a tablettát, talán gondolkozzon el azon is, hogy vajon miért van ennyi cisztás, méhnyakrákos beteg nő. Évekig szednek sokan tablettát, ami rendkívül befolyásolja a szervezetet. És nem kell azzal jönni, hogy a maiakban már annyira kevés a hormon.. hát könyörgöm, valamitől mégis megakadályozza a teherbeest, és nem imádsággal csinálja! Szóval ez mindenképpen nagyon befolyásolja a szervezetet.
nem lehet valakit úgy nevelni, hogy fel se merüljön benne a szex. velem nagyon szigorúak voltak, a szüzességemet is csak 20 évesen vesztettem el, amíg le nem érettségiztem, nem is lehetett fiúm sem.
mégis már 14 éves koromtól egyfolytában a szex érdekelt.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!