Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit csinálnátok, ha a...

Szülők! Mit csinálnátok, ha a 15-öt lassan betöltő lányotok azzal állna elő, hogy fogamzásgátlót akar szedni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, Ti mit válaszoltok!

A körülményekről: a szüleim 3 éve ismerik a barátomat, mert régebben is együtt jártunk. Most 5 hónapja vagyunk már együtt, szerintem anyukám sejti, hogy már nem vagyok szűz. A gumit elég drága fedezni a saját pénzünkből, elvégre egyikünknek sincs keresete. (Barátom amúgy 18 éves)

Szüleim eléggé engedékenyek, pl amikor 12 voltam, akkor is átjöhetett hozzánk a barátom, sőt, 2-3 randi után már ők kérték, hogy mutassam be nekik...

Nem utolsó sorban pedig nem csak fogamzásgátlás miatt szedném, hanem jó lenne, ha a görcseimet is enyhíteni meg a vérzés mennyiségét... Volt már, hogy összeestem annyira fájt a hasam, a mennyiségről pedig.. 1,5 óra alatt tele egy super tampon.. :( Amúgy 5 éve menstruálok.

A válaszokat előre is köszönöm, remélem normális hangvételűeket kapok, nem pedig olyat, hogy "felpofoznám, falba verném a fejét, mennyire gyerek vagyok még, stbstb

2010. jan. 4. 20:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
17:50 vagyok. Nem lehetetlen, mert pl. engem sikerül úgy nevelni, h kibírtam majdnem 20 éves koromig, pedig 16 éves koromtól szinte mindig volt pasim. Most már házas vagyok és nem látom, h bármi bajom lett volna ebből. 26/L
2010. jan. 7. 16:24
 42/46 A kérdező kommentje:
Bocsi, de én élni szeretnék... És nem akarom, hogy ez 40 évesen jöjjön ki rajtam, mint anyun...
2010. jan. 7. 20:19
 43/46 anonim ***** válasza:
Én szex nélkül sem éreztem magam halottnak 15-16 évesen :)
2010. jan. 8. 16:03
 44/46 anonim ***** válasza:
szóltál neki azóta?
2010. jan. 8. 16:09
 45/46 A kérdező kommentje:

Nem, még feleslegesnek tarom, és erőt gyűjtök.

Ma jött a havim, szóval ez a hónap tuti kimarad.

2010. jan. 8. 17:10
 46/46 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért,de van itt néhány normális válasz,többek között az enyém is,csak úgy látszik ezt egyesek nem képesek elviselni...
2010. jan. 9. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!