Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Ha ma töltené a...

Anyukák! Ha ma töltené a lányotok a 13. -mat mit csinálnátok? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Elkéne utaznotok reggel elutaznátok vagy nem?

És ha igen akkor mit csinálnátok mikor haza érnétek az ünnepelt lányatokhoz?Ha nemmennél el akkor miért nem mennél el?És mit csinálnál vele?

Előre is köszönöm a válaszokat :D

2009. jún. 12. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azért vagy szomorú mert nem a családoddal, de lehet h még terveznek valamit, nem? Boldog szülinapot!
2009. jún. 12. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt ne szomorkodj, nekem ha hetkozben volt a szuletesnapom, szinte mindig a kovetkezo hetvegen unnepeltuk meg, mert anyu-apu sokat dolgoztak. Termeszetesen felkoszontottek aznap,ejjel 1.10-kor szulettem meg,anyu sose tud aznap aludni es mindig bejott a szobamba ejjel megpuszilgatott,reggel kaptam vmi apro ajandekot de pl tortat es viragot,meg az ajandekot,amire vagytam azt hetvegen kaptam meg.

Most 24 evesen pl egy honappal kesobb unnepeltem meg a barataimmal,mert valaki mindig elfoglalt volt es csak igy tudtuk osszeegyeztetni.

2009. jún. 12. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Az lemaradt,h BOLDOG SZULINAPOT kivanok! :)
2009. jún. 12. 16:46
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :D

Még mindig egyedül vagyok,de a lényeg,hogy gondolnak rám (remélem :D )

2009. jún. 12. 18:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Most mondta anya,hogy 1 óra múlva érnének haza,de ők elmennek grillezni majd valamikor jönnek. annyira jó olyan régóta azt vrom,hogy 13 éves legyek erre itthon ülök egyedül áhh mindegy.Tényleg köszi Nektek.Aranyosak vagyrok.

:(

2009. jún. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!