Mit csinálnátok, ha van lányotok és ilyesmi történne vele?
"magyar ember nem csinál ilyet"
sose tudhatod ez megeshet ha a szulo ennyire hanyag a gyermekevel
Szerintem minden orszagban vannak ilyen emberek.
Habar ha mar ennyire erdeklodnek a szulei a gyerek alltal akkor szerintem mindegy nekik hogy lett babaja vagy sem...
Roman allampolgar vagyok es attol tehat mar cigany vagyok nem?
Idiota
Bocsánat ha néha elragad a hév, és általánosítok.
Igazad van, vannak kivételek, csak tudod a mai világban már nagyon kevés. Nagyon szeretem a hazámat, és szánalmasnak tartom, hogy az országunkban is kezdenek elsokasodni az ilyen felelőtlen gyerekek. De ez nem az ő hibájuk, hanem az idióta szülőké, akik képtelenek voltak egy gyereket normálisan felnevelni.
De az általánosítás azért van benne az emberekben, mert 1-2 helyen gyakoribb, vagy hogy is fogalmazzak
Ertem en.
Nekem sem paszol hogy romaniaban elek mert hogy is mondjam ha elkezdek magyarul beszelni es egy roman halja mar egy kicsit ferden all a szeme utana. Persze vannak kivetelek.
Utolso: ez jol esett :)
csak neha annyira kiabrandito hogy azert mert roman valaki attol mar ciganynak tekintik (vagy hozzajuk hasonlitjak)
Romania elegge korupt orszag maskulonben semmi bajom nem volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!