Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen pólót hordtok szülés...

Milyen pólót hordtok szülés után, picibabával? Van valami jó tippetek?

Figyelt kérdés

Amiből könnyen elő lehet kapni a cicit, kényelmes is és normálisan néz ki.

A kismama pólóim nem szoptatósak (kaptam szerencsére mindet), a régi ruháim meg nem kényelmesek ehhez az időszakhoz, így vennék párat, de egyszerűen nem találok (online).

tegnap 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Szoptatós melltartó, sima laza póló. A melltartókat imádtam, fél kézzel lehet a pántot csatolni fel-le. A póló meg mindegy volt, fel lehet húzni.

Hálóingből, piszamából vettem szoptatósat, de végül nem gombolgattam, csak fel/lehúztam a tetejét.

tegnap 22:04
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Tele van vele pl. a temu és nem vészes az áruk. Meg kell nézni leírásban a méreteket (ott van minden adat részletesen) és az anyagát mielőtt választasz, szerintem lehet találni és jól is néznek ki.
tegnap 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Az elöl gombolós felsőimet hordom (nagyrészt ingek). Alapból volt pár, így nem kellett újat venni. Azt nem mondom, hogy ha gombos és nem patentos, akkor gyorsan elő lehet kapni, de én jobban szeretem, mint a pólót felhúzni.
ma 00:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Pólót nem szeretem felhúzogatni, inkább a mély kivágású, laza felsők jöttek be, melltartót is csak félre tolom. De valahogy nem igazán találtam online, sima puha pamut, mély kivágással de nem a kifejezetten szoptatós (ja és nem fekete/fehér). A trikó kardigánnal is jó ötlet volt.
ma 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!