Létezik olyan, hogy egy nőnek örökre megszűnik a libidója a szülés után?
Hat letezhet...
Nekem a szulesig abszolut nem volt orgazmusom barmit probaltunk. Semmilyen segedeszkoz vibrator csikloizgazo sem valt be... szules ota van h 4-5x is elevezek huvelyi aktus soran. Van h par perc eleg ra es kesz vagyok.
Szoval siman lehet h a terhesseg szules olyan sokk volt ami ennyire kihatott a libidora.
Én is ezt tapasztalom :(
4 éves múlt a gyerek.
Sógornőmnél is ez van 4 éve :/
Nálam csak 2,5 éves a gyerek, de nagyban megcsappant. Mondjuk az sem segít, hogy hulla fáradt vagyok, mert az éjszakai átalvás még mindig csak álom.
Simàn előfordulhat szerintem is.
Na meg a kor sem mindegy!
Ha viszonylag későn szül a nő, az 1-2 éves szülés utàni kialvatlansàg, szoptatàs, hormonok vàltozàsa utàn kettőt pislog az ember lànya és észreveszi hogy a vàltozó kor küszöbén àll màr.
A szülés kitolódik, a vàltozó kor (petefészek kimerülés ès hasonlók)meg egyre gyakrabban màr a 35-40 éves korosztàlynàl beköszönt.
Ezek mind olyan vàltozàsok melyek a libidót a béka feneke alà küldik.
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg megkérdezhetem, hogy kinek miért csökkent le a libidója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!