Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy nőnek...

Létezik olyan, hogy egy nőnek örökre megszűnik a libidója a szülés után?

Figyelt kérdés
Vagy ez elmúlik?
ma 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hat letezhet...

Nekem a szulesig abszolut nem volt orgazmusom barmit probaltunk. Semmilyen segedeszkoz vibrator csikloizgazo sem valt be... szules ota van h 4-5x is elevezek huvelyi aktus soran. Van h par perc eleg ra es kesz vagyok.

Szoval siman lehet h a terhesseg szules olyan sokk volt ami ennyire kihatott a libidora.

ma 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelen!

5 éve 0 a libidóm.

ma 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt tapasztalom :(

4 éves múlt a gyerek.

ma 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Sógornőmnél is ez van 4 éve :/

Nálam csak 2,5 éves a gyerek, de nagyban megcsappant. Mondjuk az sem segít, hogy hulla fáradt vagyok, mert az éjszakai átalvás még mindig csak álom.

ma 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Simàn előfordulhat szerintem is.

Na meg a kor sem mindegy!

Ha viszonylag későn szül a nő, az 1-2 éves szülés utàni kialvatlansàg, szoptatàs, hormonok vàltozàsa utàn kettőt pislog az ember lànya és észreveszi hogy a vàltozó kor küszöbén àll màr.

A szülés kitolódik, a vàltozó kor (petefészek kimerülés ès hasonlók)meg egyre gyakrabban màr a 35-40 éves korosztàlynàl beköszönt.

Ezek mind olyan vàltozàsok melyek a libidót a béka feneke alà küldik.

ma 10:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Esetleg megkérdezhetem, hogy kinek miért csökkent le a libidója?

ma 11:27
 7/8 A kérdező kommentje:
4-es, hát pedig nem lehet elvárni egy 2,5 éved gyerektől, hogy átaludja az éjszakát..
ma 11:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Éves*
ma 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!