Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen pólót hordtok szülés...

Milyen pólót hordtok szülés után, picibabával? Van valami jó tippetek?

Figyelt kérdés

Amiből könnyen elő lehet kapni a cicit, kényelmes is és normálisan néz ki.

A kismama pólóim nem szoptatósak (kaptam szerencsére mindet), a régi ruháim meg nem kényelmesek ehhez az időszakhoz, így vennék párat, de egyszerűen nem találok (online).

tegnap 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%

Otthon altalaban egy kardigan volt rajtam es egy szoptatos melltarto es top telen. De amugy barmiben lehet szoptatni, en ezt szerettem, de nem doltem kardomba, ha nem pont szoptatos felso volt rajtam otthon. Ha nyilvanosan kell szoptatni, az mar egy mas helyzet, nem jo, ha veletlenul kilog valami 😄

Ha menni kellett valahova, akkor arra tartogattam a szebb szoptatos felsoket.

H&m-bol vasaroltam leginkabb.

tegnap 20:02
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Én csak otthon szoptatok, fekve, szóval nem csinálok ebből nagy ügyet. Minden pólót fel lehet húzni, nem is értem, miért kéne ehhez külön szoptatós.
tegnap 20:04
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Egyszeru póló, felhuzom és ennyi

Ha mentünk valahova gombos ing volt rajtam.

tegnap 20:09
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Középen gombos.

Nyáron Auchanban a Basic pólók ilyenek voltak, van mindenféle színben, "divatos" bordázott anyagú, rövid ujjú, de nem lóg ki belőle a hónalj kutya, ha nem volt idő vele foglalkozni. Sokkal jobb volt, mint a fancy szoptatós felsőim. Szerintem lehet még kapni.

tegnap 20:31
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

1 db szoptatós ruhám sem volt 😅

Simán felhúztam a pólóm, melltartót letoltam és ennyi.

tegnap 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
Nyilvános helyen szinte sosem szoptattam (nem elvből, csak mindig sikerült megoldani otthon/nyugodt helyen), otthon meg kardigán volt rajtam, spagettipántos felsővel, amit csak lehúztam (azért nem fel, mert úgy fázott a hasam olyan sok ideig 😊) A felsők mondjuk hamar feladták és kinyúltak, de kb. 1500 forintért vettem darabját, nem sajnáltam kukázni 🙂
tegnap 20:45
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Szoptatóst, ami elől dupla anyagú. Alul átlapolós mellrész és rajta egy felhajtható réteg. Olyannyira bejött, hogy 2 éve nem szoptatok, de otthon gyakran azt veszem fel. Nem kell alá melltartó, mert tart valamennyit és nem üt át a bimbó, simán kinyithatom az ajtót a futárnak. Nem ordít róla, hogy szoptatós felső, de ezerszer kényelmesebb volt, mint a nyakamba cibálni a sima pólót, hogy közben kint volt az egész hasam.
tegnap 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Csak a férjem előtt szoptattam, amúgy elvonultam, ott meg mindegy volt, mi van rajtam. Nem vettem szoptatós felsőt. A kórházban volt szoptatós hálóingem, de az sem igen vált be.
tegnap 21:09
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Én sem szoptattam máshol (nem elvből, csak szimplán a babám fekve szeretett enni). Én is sima spagetti pántos toppot (atléta?) vettem, azt lehúztam az egyik oldalt, és cici elő. Télen itthon egy kardigánt kaptam rá. Én a H&M-be vettem, 5 darab volt egy csomagban. hónapok nem szoptatok (amúgy 2év3hónapi), de még mindig azokat hordom itthonra.
tegnap 21:31
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

Itthon szoptatós trikóban vagyok és cipzáras pulcsiban, nekem ez vált be leginkább mindkét gyereknél, pláne az elején, amikor rosszul voltam, ha valami hozzáért a bimbóimhoz. Lecsatoltam az elejét és kirakott mellekkel flangáltam. :D

Ha elmegyünk valahova és várhatóan szoptatnom kell majd, akkor szoptatós pólót veszek fel, vagy egy oversize pulcsit és alá marad a szoptatós trikó. Nekem ez így kényelmes. Ilyenkor nekem hideg van felhúzott pólóval szoptatni.

tegnap 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.