Volt másnak is, hogy szülés után 6 hétre megjött a
menstruációjuk, úgy hogy a babájuk 100% anyatejes volt?
Figyelt kérdés
Okt. 20-án szültem, babámat szoptatom. Még enyhén tartott a gyermekágyifolyásom (kevés sárgás volt) amikor is nov 29-én elkezdtem vérezni, dec 2-án mentem a 6 hetes kontrollra (6 hét+1napra a szüléshez képest) a nőgyógyászomhoz aki megerősítette, hogy ez már rendes menstruáció. Dec 4-én el is múlt.
Járt más is így?
Viszont most rá kb egy hétre megint el kezdtem vérezni, szerintetek ez normális?
Szia én ugyanígy voltam. 6 hetes kontrollon már rendes menstruációm volt, elmúlt utána rá nem sokra megint megjött. Végül nem volt pár hónapig aztán megint volt.. megint nem.. kabaré. És szoptatok.
tegnapelőtt 19:56
2/11 anonim válasza:
Doki szerint normális azt mondta.
Ez lamaradt.
tegnapelőtt 19:57
3/11 anonim válasza:
Jelen. Első gyerekkel jártam így. 7 hétig véreztem, majd a 8. héten megjött, pedig éjjel-nappal elég gyakran szoptattam. Nekem rögtön onnantól rendszeres is lett, sőt napra pontos.
Második gyereknél jobban jártam, 5 hónapos volt, amikor megjött. Akkor is rögtön beállt.
tegnapelőtt 20:02
4/11 anonim válasza:
Igen. Mindkét gyerekem megszületése után így volt; sőt, egyből rendszeres is lett, szoptatás mellett is.
tegnapelőtt 21:45
5/11 anonim válasza:
Igen.
Napra pontosan a 6. heten megjott. 3 evig szoptattam.
Ez teljesen normális, nem is értem miért kérdés ez ?
tegnapelőtt 23:04
6/11 anonim válasza:
Nekem a gyermekágyi 4 hétig tartott. 5.héten jött meg újra. Én azt hittem csak a szülés utáni tért vissza, de a doki mondta nem, ez már mensi.
Utána még megjött rá 4 hétre. Majd 2hétre újra. Aztán csak 8hónap múlva
tegnap 07:49
7/11 anonim válasza:
2 honaposan lett 100% anyatejes a babam, addigra masodjara jott meg. Pedig remeltem, hogy meguszom par honapig.
tegnap 09:22
8/11 anonim válasza:
5 gondolom mert elolvasott kb 20 cikket a neten, ahol mind azt írta hogy amíg szoptatsz nem lehet menzesz. Annyi h.lyeség kering, mintha mind ugyanaz a cikk lenne csak kicsit átírva. A saját tudását meg hajlamos megkérdőjelezni az ember.
tegnap 09:43
9/11 anonim válasza:
Tudja valaki, hogy ez min múlik? Tesóm rengeteget szoptatott, neki csak 1 év múlva jött meg, de be is állt akkor rendesen. Én olyan lúzer vagyok, hogy arra számítottam, a gyermekágyi vérzést rögtön felváltja a menstruáció. De nem. Mindig azt hiszem, most meg fog jönni, de még nem jött. Lassan 4hónapja szültem. 3 óránként szoptatok, de éjjel 8óra is kimarad már kb.az elejétől.
tegnap 10:11
10/11 anonim válasza:
Hormonok...nekem 8 hétig volt gyermekágyi verzés, néha megszakításokkal, majd 10 hétnél rendes menzesz..szoptattam ezerrel..ki is akadtam hogy basszus még viszket a varras, aranyerem van, ömlik a tej belölem, a mellem mint egy dinnye...a gyerek 2 oránként szopizott..erre még ez is..😅mint valami szerencsecsomag
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!