Aki az uzsokiba szult mi a velemenye/tapasztalata az anyakonyveztetessel?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete szültem az uzsokiba es meg nem kaptam meg a gyerek papirjait. Amikor ott voltam azt mondtak ez 14 nap. Most mikor felhivtam oket 3-4 het!
Ez normalis dolog?
3-4 hetig egy csomo papirt nem tudok leadni. Stb. Nektek mennyi ido alatt erkezett meg?
tegnap 10:25
1/4 anonim válasza:
Én is ott szültem, nekem hamar megjött minden. Kétszer szültem. Az első gyereknek az adókártyáját elhányta a posta, de az nem a kórház hibája volt.
2/4 anonim válasza:
Az anyakönyvezés nem a kórházban történik, ha késnek a papírok, akkor az anyakönyvi hivatalban kell rákérdezni, a kórháznak ehhez semmi köze.
3/4 anonim válasza:
Én múlt héten szültem ott, de nekem mondta az anyakönyvvezető hölgy, hogy főleg most karácsony előtt ne számitsak gyors ügyintézésekre, az is lehet, hogy jövőre jönnek meg a papírok.
Meg ma voltam a védőnőnél, aki szintén azt mondta, hogy mostanában minden papír 2-3-4 hetes csúszással landol a postaládákban.
4/4 A kérdező kommentje:
Az szep. Csak az ember nem erre szamit. Megertem oket. Csak mar furcsa volt hogy meg mindig semmi level.
Aztan ma megjott neki a taj-kartya
tegnap 18:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!