Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljesen padlóra kerültem...

Teljesen padlóra kerültem mert a férjem kifordult magából. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Házasok vagyunk volt két gyermekünk már, mindenünk megvan, jó életünk volt. A férjemmel szerettünk volna egy gyermeket még akivel várandós lettem azonban ő teljesen beleélte magát hogy lesz egy fia. A gyermek viszont lány lesz ezt közölték velünk a 18.genetikan és makk egészséges.

A vizsgálat után közölte velem hogy többet nem akar velem bejönni egy vizsgálatra sem, illetve szülésre sem. Adjak neki én nevet, és ha nem kerül a nevére sem lesz gond..Meg igazából nem is szeret már. Úgy érzi semmi értelme az életének és a gyerekek sem,én sem szeretjük őt. Elgondolkozott a váláson is, így ezt is odavetette,ennek komolyságát nem gondoltam 100%nak, inkább csak mérges volt.

Meg ő biztos benne, hogy más nőnek tudna fiút nemzeni.

Zárásként mondtam neki ha ez a vágya menjen,legyen boldog, mert tervezett baba volt, eddig együtt örültünk mindennek,minden rendben volt velünk. De nem tudom ezt még 20 héten keresztül hallgatni és nem is akarom. Rettentően csalódtam benne, mert a csalódottságot nem így kell levezetni. Mindenki vágyik valamire de ez a megalázás nem jár senkinek. Ami megijeszt hogy nem veszekedtünk mert teljesen higgadtan mondta el ezeket és fogalmam sincs mit tervez, mi a szándéka valójában. Az eset után már mindent is megjegyez, ha leülök pihenni mert keményedik a hasam, lusta vagyok,minek ide még egy gyerek aki lány. Vagy ha szerinte többet eszek, stb.

Nagyon csalódott vagyok őszintén és próbálom felfogni, hogy q normális férjem teljesen idióta lett.

Ő mindent arra fog hogy az a baj hogy kislány mert ha fiú lenne örülne nagyon, de így minek.

Korábban minden szülésnél ott volt fogta a kezem végig egyszerűen nem tudom mi lett vele.

nov. 27. 05:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

Lehet apám is ezért nem szeret 🤔.

Én ha ilyen lenne velem, kibsznám, mint a macskát.

nov. 27. 09:07
 22/32 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen gyermeteg férget fogtál ki! Ezt a viselkedését terápia ide vagy oda, akkor sem tudná semmissé tenni, ha innemtől a tenyerén hordozna négyőtöket. Szerintem a te bizalmad is elszállt. Én meg azt hittem, csak a volt sógorom ekkora idióta!

A sógornőmtől született 4 lánya. A fiú utáni vagyakozás miatt otthagyta őket csinált még egy lányt a szeretőjének, akit ezután szintén lecserélt. Ott végre megszületett az áhított fiú, akiröl kiderült, hogy középsúlyos értelmi fogyatékos és soha nem lesz képes önálló életet élni. Ezután kitalálta, hogy igazából csak a társadalmi nyomás miatt akart gyereket és szíve szerint gyerekmentes lett volna...🤦‍♀️ Sajnos az emberi hülyeség tényleg határtalan.

nov. 27. 09:13
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Pedig igaza van az első válaszolónak. Pont a hímivarsejt dönti el a baba nemét vagyis ő az aki nem tudott fiút csinálni.

Ezt nyugodtan mond el neki ha kell többször is ha meg nem hiszi el akkor olvasson egy kicsit utána ha már ennyire tudatlan.

nov. 27. 10:39
 24/32 babyboom567 ***** válasza:
100%

Azt nem értem, miért nyalizol egy ilyen korcsnak?

Megmondta,nem szeret titeket.PONT.Rá kell adni a kabátot.

A gyerekek előtt sem kell védeni(alázni sem,pedig megérdemelné).

Én ráadnám a kabátot,és vissza se nézzen.

A párterápia meg vicc annak aki ekkora gyökér.

Jah,és eddig sem szeretett titeket, csak eddig tudott maszkolni, és eljátszani a szerepét.Mert aki őszintén szeret,az saját maga keres megoldást, hogy hogy lehet mindenkinek jobb.

nov. 27. 11:11
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Küldd el. Menjen. Ne csak mondja, pakold össze a cuccát és tedd ki. Némelyik ettől észhez tér. Egy biztos, ne tűrd azt a mérgező környezetet, amit éppen most teremt neked. Ilyen emberre nincs szükséged, és a gyerekeidnek sem.

Hogy más nőnek tudna fiút csinálni? Csókolom, biológiát nem tanult, hogy a gyerek neme első körben apukán múlik? Hibáztatgasson valahol máshol alaptalanul.

Nagyon sajnállak, tényleg, de itt most a legjobb, amit tehetsz, egy egyenes vágás. Ha észhez tér, akkor van alap mire építkezni. Ha nem, akkor nem is tért volna, és akkor a jelenléte csak ártana neked és a babának.

nov. 27. 12:02
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok még talán annyit mondj neki, hogy lehet jobb lenne ezt se neki se neked kiteregetni a szűk családon kívül mert vagy közutàlat tárgya lesz vagy egyszerűen idiótànak lesz nézve azaz mindennek csak normális embernek nem,ezt tudatosítsd benne, hátha észhez tér...
nov. 27. 12:10
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként milyen érdekes,komoly alfahím kategóriàjú fèrfiakkal is ,meg

nőcsábász típusú férfiakkal is találkoztam munkám során meg ismerősi körökben meg konditeremben akik büszkék a kislànyukra és a tenyerükön hordozzàk őket,és sokszor gondoltam magamban hogy de jó ezeket látni mert a feleségem barátnője is emiatt panaszkodott, szerencsére ott normalizálódtak a dolgok, remélem itt is fognak

nov. 27. 12:38
 28/32 anonim ***** válasza:
55%

"eddig együtt örültünk mindennek,minden rendben volt velünk"

Ezt egyszerűen nem hiszem el. Normális ember, normális apa és férj nem kattanik meg ennyire egyik napról a másikra, mert nem lesz fia. Sosem lehetett normális.

nov. 27. 13:02
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy ilyen állapotban várod a harmadik gyereked.

A férjed orbitális barom, ha így viselkedik veled. Egyébként is a férfi kromoszóma adja a baba nemét - szóval ő a "hibás" (normális ember ezt nem nevezi hibának).

Azt gondolom, ha éppen most képes ilyen mocskos viselkedésre, akkor ez nála már nem új gondolat. Ha kisfiút várnátok, az legfeljebb elodázná a véget, de őt nemigen változtatná meg. Éretlen a családapai szerepre, nem képes reálisan látni a dolgokat, nagyon buta rögeszméhez ragaszkodik betegesen, és nem számít neki semmit a felesége, a gyerekei... Inkább csak kapóra jött ürügy, hogy otthagyja a családját.

Javaslom, hogy azonnal add be a válást, költözz el, vagy tedd ki a lakásból, és próbáld nyugodtabb körülmények között várni a kisbabádat.

(Ha még észbe kap, majd könyöröghet, de ne engedj könnyen. Szabd feltételül, hogy járjon fejlesztő tanfolyamra.)

nov. 27. 17:28
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írják sokan a párterápiát. Lehet a terhesség végéig helyrerázódik, de azért ezeket a mondatokat a semmiből így kiiktatni az ember fejéből nem lehet csak úgy, plusz az egész terhességet tönkreteszi amit szintén nem lehet pótolni azért, mert ő egy gyerek. Életem végéig bennem lenne és ha a lányomra néznék szintén előjönne. Más dolog, ha valaki csalódott és más ez amit leírtál kérdező. Nekem ez a végét jelentené házasságnak akármennyire is szeretném. Sosem fogja igazán szeretni, sajnos mindig így fog gondolni rá. Illetve azt sem szeretném, ha a lányaim ilyen példát látnának. Nálunk két lány van, a másodiknál az egyik UHn azt mondták fiú lesz. Majd a következőn, hogy lány, konkrétan úgy örült neki. Nekünk nehezen is jött az első, nálunk a lényeg az volt,hogy egészséges legyen. Sajnálom, hogy így alakult nálatok. Nálam a megcsalás olyan, hogy azt soha nem bocsájtanám meg, mert nálam nincs második esély ilyen helyzetben, mert én nem felejtem, úgy meg felesleges. De ez is az már..azt mondja elvál és másnak tudna fiút csinálni? Akkor hajrá.
nov. 27. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!