Teljesen padlóra kerültem mert a férjem kifordult magából. Mit tehetnék?
Házasok vagyunk volt két gyermekünk már, mindenünk megvan, jó életünk volt. A férjemmel szerettünk volna egy gyermeket még akivel várandós lettem azonban ő teljesen beleélte magát hogy lesz egy fia. A gyermek viszont lány lesz ezt közölték velünk a 18.genetikan és makk egészséges.
A vizsgálat után közölte velem hogy többet nem akar velem bejönni egy vizsgálatra sem, illetve szülésre sem. Adjak neki én nevet, és ha nem kerül a nevére sem lesz gond..Meg igazából nem is szeret már. Úgy érzi semmi értelme az életének és a gyerekek sem,én sem szeretjük őt. Elgondolkozott a váláson is, így ezt is odavetette,ennek komolyságát nem gondoltam 100%nak, inkább csak mérges volt.
Meg ő biztos benne, hogy más nőnek tudna fiút nemzeni.
Zárásként mondtam neki ha ez a vágya menjen,legyen boldog, mert tervezett baba volt, eddig együtt örültünk mindennek,minden rendben volt velünk. De nem tudom ezt még 20 héten keresztül hallgatni és nem is akarom. Rettentően csalódtam benne, mert a csalódottságot nem így kell levezetni. Mindenki vágyik valamire de ez a megalázás nem jár senkinek. Ami megijeszt hogy nem veszekedtünk mert teljesen higgadtan mondta el ezeket és fogalmam sincs mit tervez, mi a szándéka valójában. Az eset után már mindent is megjegyez, ha leülök pihenni mert keményedik a hasam, lusta vagyok,minek ide még egy gyerek aki lány. Vagy ha szerinte többet eszek, stb.
Nagyon csalódott vagyok őszintén és próbálom felfogni, hogy q normális férjem teljesen idióta lett.
Ő mindent arra fog hogy az a baj hogy kislány mert ha fiú lenne örülne nagyon, de így minek.
Korábban minden szülésnél ott volt fogta a kezem végig egyszerűen nem tudom mi lett vele.
10
Totál felesleges. De ha mondjuk én lennék a férj és asszony ilyet csinalna, megoldanam, hogy egy fillér gyerektartast se fizessek neki és mellé valami hasonló szintű dolgot mesélnék el róla az ő ismerőseinek és munaktarsainak.
Az a baj ezen nem tudsz segíteni igazán, ezt magában kell helyreraknia. Ha esetleg mégis "megszereti" a babát benned egy hatalmas tüske marad, hogy így elrontotta a várandósságodat és a baba érkezését.
Semmi gond nincsen azzal, ha nem örül a baba nemének, sokan vannak így, (aztán később már igen) de az, hogy ilyeneket mond azzal konkrétan a házasságotokat teszi tönkre. Meg ilyet mondani, hogy nem szeret, meg jobb lenne más nővel. Akkor menjen. Sosem lesz még egyszer olyan szép családja, mint veletek volt.
Ezenkívül majd biztos örülni fognak a lányaitok, mikor 18 évesen megtudják miért mentetek szét.
Látszik, hogy nem tudja egy fiú mivel jár, mivel konkrétan nincsen különbség közöttük amíg kicsik. A kislány is ugyanúgy szerel, a kisfiú is ugyanúgy babázik.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Kitartást!
Te írtad ki korábban azt a kérdést ahol apuka nem örül a tervezett harmadik gyereknek?
Nekem ez így már mindenképpen válás lenne. Annyit fogadnék el talán ha ezeket a hülyeségeket közvetlen az uh utána mondaná mondjuk 5 percig, úgy gondolnám sokkot kapott.
Pakolnám a cuccait és mehet amerre lát.
Nem tudnék továbbra egy ilyen féreggel együtt élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!