Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljesen padlóra kerültem...

Teljesen padlóra kerültem mert a férjem kifordult magából. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Házasok vagyunk volt két gyermekünk már, mindenünk megvan, jó életünk volt. A férjemmel szerettünk volna egy gyermeket még akivel várandós lettem azonban ő teljesen beleélte magát hogy lesz egy fia. A gyermek viszont lány lesz ezt közölték velünk a 18.genetikan és makk egészséges.

A vizsgálat után közölte velem hogy többet nem akar velem bejönni egy vizsgálatra sem, illetve szülésre sem. Adjak neki én nevet, és ha nem kerül a nevére sem lesz gond..Meg igazából nem is szeret már. Úgy érzi semmi értelme az életének és a gyerekek sem,én sem szeretjük őt. Elgondolkozott a váláson is, így ezt is odavetette,ennek komolyságát nem gondoltam 100%nak, inkább csak mérges volt.

Meg ő biztos benne, hogy más nőnek tudna fiút nemzeni.

Zárásként mondtam neki ha ez a vágya menjen,legyen boldog, mert tervezett baba volt, eddig együtt örültünk mindennek,minden rendben volt velünk. De nem tudom ezt még 20 héten keresztül hallgatni és nem is akarom. Rettentően csalódtam benne, mert a csalódottságot nem így kell levezetni. Mindenki vágyik valamire de ez a megalázás nem jár senkinek. Ami megijeszt hogy nem veszekedtünk mert teljesen higgadtan mondta el ezeket és fogalmam sincs mit tervez, mi a szándéka valójában. Az eset után már mindent is megjegyez, ha leülök pihenni mert keményedik a hasam, lusta vagyok,minek ide még egy gyerek aki lány. Vagy ha szerinte többet eszek, stb.

Nagyon csalódott vagyok őszintén és próbálom felfogni, hogy q normális férjem teljesen idióta lett.

Ő mindent arra fog hogy az a baj hogy kislány mert ha fiú lenne örülne nagyon, de így minek.

Korábban minden szülésnél ott volt fogta a kezem végig egyszerűen nem tudom mi lett vele.

nov. 27. 05:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy.

Én is apa vagyok,és amennyire tudom a férfi hímivarsejt dönti el,hogy lány vagy fiú.

A másik kettő is lány?

Nekünk fiú van de ha lány lenne őt is ugyanúgy szeretném és ha lenne következő csak annyit kivànnèk,hogy legyen egészséges.

nov. 27. 05:58
 2/32 A kérdező kommentje:

Igen lányok.

Én is mondtam neki hogy ő hordozza az Y kromoszómát én nem.

Erre közölte hogy nehogy már ő legyen a hibás. És hogy másnak biztosan tudna fiút és h belém van a baj. Mindegyik gyermek könnyen összejött, komplikáció nélkül. Neki ez sem jelent semmit.nagyon elszomorit ez az egész.

nov. 27. 06:02
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Újra az 1es vagyok,pedig már nem is huszonèves ezek szerint.

Mond meg neki más a beteg, fogyatékos gyermekèhez is ragaszkodik és szereti és nem mond le róla.

Szerinted tényleg meg is tenné amit mond?

(Nyilván ez se szép amit mondott)

nov. 27. 06:11
 4/32 anonim ***** válasza:
92%
É már fogtam volna a gyerekeket és elcuccoltam volna, aznap beadva a válást és masszív összegű gyerektartást követelve. Persze az egész családjának, barátainak, munkahelyének elmondanám előtte miért is válunk, esetleg felvételeket készítenék alátámasztva az igazam
nov. 27. 06:20
 5/32 A kérdező kommentje:

Ez az amit nem tudok és amitől rettegek, mert fogalmam sincs mit fog tenni ténylegesen. Vagy csak ennyire kibukott.

A gyerekek imádják egy válás nagyon megtörné őket. Mindent mondtam már neki hogy egészséges és hogy milyen szerencse ez. Nem érdekli jelenleg.

nov. 27. 06:25
 6/32 anonim ***** válasza:
97%

Végtelenül sajnálom.

Nekünk is 3 kislány van, férjemnek eszébe se jutott ilyesmi.

Férjednek nagyon nagy szüksége lenne szakemberre, mert ez tényleg nem normális.

nov. 27. 06:32
 7/32 anonim ***** válasza:
97%

5ös, és az nem baj ha a babád lelkét és önbizalmát teszi tönkre az apja? Azt lehet, ő nem számít neked se?

Hidd el nekem, egy gyerek lelkét ugyan úgy megtöri ha az apja bántalmazza az anyját és a testvérét, akár szóval akár tettekkel.

nov. 27. 06:32
 8/32 anonim ***** válasza:
60%

"Persze az egész családjának, barátainak, munkahelyének elmondanám előtte miért is válunk, esetleg felvételeket készítenék alátámasztva az igazam"

Aztan minek? Olyan mindegy miért válnak, ha válnak és amúgy se tartozik senkire. Munkahelyre pláne nem. Vagy azt is ki kellene ott is teregetni, hogy mi más probléma volt még a házassagban mondjuk a kérdező oldalan?

Kerdezo, hagyd egy kicsit békén. Ugyan nem normális így reagálni a gyerek nemére, nem is egyedi eset. Lehet pár nap alatt lenyugszik. Ennek ellenére én azt gondolom, ez a kapcsolat menthetetlen és bizony érdemes a váláson elgondolkodni.

nov. 27. 06:36
 9/32 anonim ***** válasza:
55%

4es , azért mert történik egy válás az rendben van,hogy a szűk család tudja az okokat,de a munkahelyènek ehhez semmi köze,hogy ezt pontosan ott is tudják.

Mire lenne az jó most őszintén ,ha még a munkahelye is ràmenne?

Gyerektartást se tudna fizetni

nov. 27. 06:37
 10/32 anonim ***** válasza:
74%
9es hogy tudják milyen féreg dolgozik ott, és úgy álljanak hozzá. Nem a főnöknek kell elmondani hanem a közvetlen kollégáknak.
nov. 27. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!