Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » ŐSZINTÉN, szülőként mennyire...

ŐSZINTÉN, szülőként mennyire bízol meg a gyerekedben?

Figyelt kérdés

DE ŐSZINTÉN!

Hol a bizalom határa nálad, a gyereked felé? A gyerek 14+ és majdnem 18 éves kor közötti.

Ezekben a példákban, mennyire bíznál/nem bíznál benne, és miért?

A.: Ha anyagilag megtehetnéd, és ő szeretne egyedül élni egy albérletben.

B.: Továbbtanulás, ahol ő akarja, de DRÁGA iskola.

C.: Pár napot a pasija/csaja szüleinél tölt, messze tőled. Nem ismered őket.

D.: Légpuskát szeretne.

E.: Nem akarja megmondani mire, de kér 500-at. És neked ez nem akkora tétel, hogy ne tudnád odaadni.

F.: Idősebb (+10-15 év) partnere lenne, aki boldoggá tenné, és motiválná az életben és a tanulásban.

Köszönöm a korrekt, ŐSZINTE, válaszokat! Szép napot!

tegnap 13:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
12%
Csak a B.
tegnap 13:44
 2/29 anonim ***** válasza:
31%
Csak a B .
tegnap 13:49
 3/29 anonim ***** válasza:
68%

A-t nem tehetem meg, fiatalkorú nem élhet szülői felügyelet nélkül.

B nem bizalom, hanem anyagi kérdés, felőlem járhatna, de ha nem tudom kifizetni, ez van.

C nem. Nem miatta, hanem, mert nem ismerem őket. Ha ismerném, akkor menjen.

D nem. Az én háztartásomban nem lesz fegyver. Nem bizalmi kérdés, inkább elvi.

E 500 forintot adnék neki, az tényleg nem tétel. 500 ezret nem. De nem csak neki, senkinek mert nem ATM vagyok.

F ebbe nem nagyon tudnék beleszólni gondolom, de nem tudom elképzelni, hogy vidáman áldásomat adnám rá.

tegnap 13:51
 4/29 anonim ***** válasza:
42%

Az első egyáltalán nem. Ha nagyon akar, akkor mehet koleszba, de amint romlanak a jegyei, jön vissza.

A második akkor csak, ha a jegyei is engedik és nem valami kamu iskola(waldorf, kürt), na meg persze van előképzettsége hozzá(akg).

Gimit már nem váltogatunk "csak úgy" és mindig magasabbra lövünk szinttel, mert lefelé mindig könnyebb váltani.

A harmadik oké, de beszélnem kell az anyjával a másiknak és lecsekkolom közösségi médián. Nyilván 16+osan dughatnak, szóval előtte nem, utána simán.

Negyedik teljesen oké, sportlövészet rendben van, tegyen le hozzá mindenféle vizsgát, de csak akkor kaphat, ha stabil érzelmileg. Nyilván egy falcolós/problémás gyerek nem fog kapni, nem vagyok hülye.

Tutira nem kap félmilliót csak úgy, arra gondolnék, hogy bajban van és tudnom kell róla, akkor is, ha ki tudom fizetni. Valami idiótának nem fogja kölcsönadogatni az anyja pénzét..

Az F-nél meg a gyomrom forog, 14-15 évesnek 10-15 évvel idősebb partnere?? Úgyérted groomingolta valami ocsmány efebofil?? Biztosan nem, szobafogság és agyonterhelés tanfolyamokkal. Akár lányom, akár fiam van, ez undorító és beteg és még azt az 500at arra is költeném, hogy jól összeverje valaki, akit nem ismerek és az egészről nyilván nem tudok semmit:D;)

Egyébként ezek nem bizalmi kérdések, hanem nevelés. Mind veszélyes a maga nemében.. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy hagyom-e futni a medence szélén, bízom-e annyira az egyensúlyában, hogy nem fog elesni. Ez nem bizalmi kérdés, nem csinálunk hülyeséget és kész. A fegyvertartás az egyetlen eltérő dolog az egészben, normális dolog, amennyiben nem labilis pszichésen és leteszi a megfelelő vizsgákat.

Mondom mégegyszer, ez nem bizalom kérdése. Mind hülyeség és veszélyes, és nem azért nem engedem veszélyes helyzetbe, mert nem bízom benne, hanem mert a helyzet veszélyes és nem kísértjük a sorsot. Igen, ejtőernyőzést sem támogatok!

tegnap 13:58
 5/29 anonim ***** válasza:
60%

A: biztos hogy nem

B attól függ, milyen munkából tervezi finanszírozni az iskoláját

C:17 felett, ha már legalább fél éve együtt vannak, és ismerem a srácot, akkor néha belefér

D:nekem is van, ha tudja használni, oké

E:500 forintot adnék neki, nem kell megmondania mire kell. 500 ezret biztos hogy nem. Még 50et se

F:Ha normális, ismerem, akkor esetleg. DE maximum 10 év, és akkor már ne a mamahotelben éljen a pasi, tegyen le valamit az asztalra.

tegnap 14:01
 6/29 A kérdező kommentje:
4. De egy mondjuk 17,5 éves fiadnak, nem lehetne légpuskája, sem 27 éves csaja???
tegnap 14:02
 7/29 anonim ***** válasza:
54%

6, kerdezo!

Minek neki a legpuska, mire kell?

A korkulonbseg amugy is hatalmas, nem meg ebben a korban.

Nem, nem egeszseges egyik sem!

tegnap 14:12
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

#6. Nem, egyik sem.

Mivel nem verébpaprikást eszünk vacsorára, nincs szüksége légpuskára, másra meg nem jó.

Nem, beteg emberekkel nem létesíthet kapcsolatot, már pedig az a 27 éves nő, akinek egy 17 éves fiú kell kapcsolat céljából, az nem normális.

tegnap 14:21
 9/29 anonim ***** válasza:
54%
8as, akkor a 27 éves pasi se normális aki 17.5 éves lányokkal akar kapcsolatot igaz?
tegnap 14:22
 10/29 anonim ***** válasza:
45%
9: jol latod! A pedofili@ hataran.
tegnap 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!