Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az, ami a legjobban felideg...

Mi az, ami a legjobban felidegesít az autista gyerekedben?

Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Mikor csùnyàn beszèl. Kisebb koràban fizikailag volt agresszìv, azt bírtam türelemmel. Aztàn csendesedett az a szakasz, ès elkezdett borzasztò csùnyàn beszèlni. Azt negezen tűrtem. Ùgy làtszik ennek is lassan vège, kìvàncsi vagyok mi lesz a következő kihìvàs.

Meg az nehèz, mikor nincs kedve egy feladathoz, amit màskor percek alatt megold. Van mikor együltő helyèben leìr 16 szòt, van mikor napokig nem ìr.

2022. máj. 12. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy nem érti amit mondunk neki és nem is beszél még, így mi sem értjük ő mit szeretne .
2022. máj. 12. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Neked hogy esne egy olyan kérdés, hogy mi idegesíti fel az autistákat az nt szüleikkel kapcsolatban ? Hidd el, van bőven. Nem kell állandóan magatokat sajnáltatni.
2022. máj. 14. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!