Mi az, amit nagyon nehezen viselsz el/fogadsz el a gyerekedben? És hogy tudsz ezzel megbirkózni, együttélni?
Hogy 3,5 évesen kínszenvedés az evés.
Remélem kinövi.
Azt, ha veszekednek, verekednek, rivalizálnak, szidják egymást (három kisfiú).
Nagyon mérges vagyok ilyenkor, sokszor kiakadok és kiabálok.
Aztán ha lenyugodtam, esti mese gyanánt olyanokat mondok nekik, hogy mi mennyire szerettük egymást a bátyámmal, meg a férjem is az öccsével, mindig kiálltunk egymásért, stb. (ez igaz is), miket játszottunk, együtt buliztunk és hasonlókat.
S persze nagyon megdicsérem őket, ha rendesek egymással, hangot adok annak is, ha spontán megpuszilják egymást, vagy ha a a nagyok hajlandóak játszani a kicsivel, megnevettetik, akkor mondom, hogy na ez most milyen szép dolog volt...
A 13,5 évesem lusta. Borzasztóokos, felnőtteket megszégyenítő módon tájékozott, és újabban gyűjti a hármasokat.
A férjemmel mindketten okos és szorgalmas diákok voltak. Emellett még rendetlen is, kaotikus a szobája.
a rejtélyek...
kijön egy piros folt az arcán, kiütés féle, 1 óra és nincs ott
meg amior tele van csípéssel, vagy kiütéssel,talán bolha..
legutóbb is kaptuk mamától(kutya,macska..)1 hónapig mostam mindent ecettel (ruhákat, bútorokat, padlót)meg irtóztam, magyüzemben ment a mosógép, meg a vasalás.
vagy pont hó végén van betegség
szóval amikor nem lehet nyugalomban élni
hogy élek vele? folyamatos küzdelem, harc, adrenalin, stressz
A felnőtteket megszégyenítő szagú végtermékét :)
Egyébként az átlaghoz képest rettentően könnyen kezelhető baba (9 hónapos), egyáltalán nem fáraszt el bennünket.
Az érzékeny szaglásom és a nagyon büdös produktum problémáját pedig megoldottam azzal, hogy vettem egy sebészmaszkot és abban végzem a műveletet. Hátránya: rájött, hogy ha belemarkol, akkor meg tudja húzni, majd elengedve visszacsapja az arcomba. Neki nagyon vicces, nekem kissé fáj :)
3,5 éves fiammal az a legnehezebb, hogy matricagyerek (ezt a szót itt tanultam). Egy lépést sem tudok tenni nélküle. A legszeretetreméltóbb tulajdonsága ugyanez:-)
A lányom már 12 évesen úgy gondolta, ő mindent jobban tud nálam. Most 16, és újra én vagyok az okosabb:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!