Másnak is jutott már eszébe az a gondolat, akinek nem sikerült természetes úton a terhesség, hogy őt a természet kiszelektálta a szaporodásból? Hogy lehet ezzel a gondolattal megbirkózni?
hogy kell ezt jól értelmezni?
mi annak az oka, hogy valakinek sikerül, valakinek meg nem? Hogy valakinek megadja ezt a "sors" valakinek meg nem?
kit tart szaporodásra alkalmasnak a természet? és mi alapján szelektál?
lehet hogy az ilyen emberek már úgymond túlszaporodott lények lennének, és a génekkel van valami? De akkor bocsánat a hasonlatért, a cigányok és más népcsoportok körében is jelentkezni kéne ennek a problémának, mert ők is zárt körön belül házasodnak és szaporodnak, ők is a maguk fajtájából választanak. szóval ez az elmélet nem áll meg.
azt nem tudom elképzelni, hogy két hónap múlva sikerülhet. abban már nem tudok hinni, hogy két év mulva is esélyem lesz rá. szerintem 5 év múlva teljesen biztos hogy nekem már nem lehet, akkor lennék 41 éves. arra gondolni sem tudok hogy nem ettől a páromtól, mert ő számomra a tökéletes férfi. Nem is beszélve a mai férfiak felhozataláról, mennyi komolytalan és link férfi van, akivel nem lehet családot tervezni. Máskülönben elég sok minden összeköt minket, lelki, és anyagi dolgok is.
Persze nem állitom, hogy jó a gondolkodásom, tisztában vagyok vele, hogy eléggé lekorlátolom a gondolataim, ezért is kértem tanácsot, hátha kizökkent ebből valaki. köszönöm a válaszod. próbálok másképp és lazábban gondolkodni.
5-ös, ez nagyon jó gondolat! köszi
6-os, nem hinném, tuti velem van valami, mert az ex férjemmel sem sikerült 7 évig. bár lehet hogy vele nem voltam összeillő, és a sors igy akarta (már ha van ilyen hogy sors, de most utólag örülök neki, hogy tőle nem lett) A mostani párommal komolyabban fél éve próbáljuk, azért reménykedem, hogy ez még belefér. csak már túl sok negativ teszten vagyok túl, igy egyre kevésbé tudok benne hinni.
azért sok minden kiderül, ha meglesz a párom spermaeredménye. A héten elmegy érte.
A gondolkodásomon meg változtatni kell az tudom, csak ahogy telnek az évek, egyre nehezebb.
én annyit tudnék hozzáfűzni, hogy amikor bete az ember a szervezet teljes erejével arra összpontosít és legelőször is a szaporodást állítja le, hogy arra nem fordít energiát, utána szép lassan hol ezt hol azt..
nekem pl amíg akkut felfázásom volt nem lettem terhes, csak miután kikezeltek..
de ez lehet akár lelki is, ami emésztheti a szervezeted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!