Másnak is jutott már eszébe az a gondolat, akinek nem sikerült természetes úton a terhesség, hogy őt a természet kiszelektálta a szaporodásból? Hogy lehet ezzel a gondolattal megbirkózni?
Figyelj, ez mindenkinek a fejében megfordul, akinek gond van a teherbe eséssel, de nem szabad, hogy ilyeneken gondolkodj.
Ez nem így működik, hogy annak nem sikerül, aki "selejt".
Mert mitől lenne jobb az, aki teherbe tud esni, de a kukába teszi az újszülöttjét?
Mitől lenne jobb az, aki megszüli, utána üti-veri?
Ne görcsölj rá, még semmilyen vizsgálatot nem csináltattatok meg, ha jól értem.
Hormonvérvétel, petevezeték átjárhatósági, méhtükrözés, Inzulin rezisztencia Neked.
Spermiogramm párodnak.
Ha ezek megvannak és szervi gond van, lombikkal teherbe tudsz esni.
Amúgy gondolj arra, hogy azért van ez (ha sor kerül rá), hogy a gyermekedet mindennél jobban megbecsüld, amikor este lefekteted és állsz az ágya fölött, és megköszönöd a Jóistennek, hogy sikerült, és Ő veled van és hálát adj minden percben. :)
Én legalábbis erre szoktam gondolni. :)
Nem, nem jutott ez eszembe.
A természet csak a teljesen életképtelen egyedeket szelektálja ki. Ami nem genetikai probléma, vagy baleset következménye, az (beleértve a hormonproblémákat is) az életmódunk miatt alakul ki, amin mi magunk is tudunk változtatni.
Ha pedig nem találnak okot a vizsgálatoknál, az nem azt jelenti, hogy nincs semmi baj, csupán azt, hogy nem jó helyen keresték a problémát. Bár az orvosok szeretik magukat mindentudónak és mindenhatónak képzelni, ez a tudományág sajnos még mindig gyerekcipőben jár. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!