1 éves lányommal valoszínü egyedül maradunk. Hogy tudok megbírkózni a feladattal?
nagyon nehéz helyzetbe kerültél, sajnálom :(
szülőkhöz nem tudsz költözni?
esetleg minden babás-mamás fórumon írd le, hogy hasonló helyzetű kismamával összeköltöznél, akkor osztozhatnátok a lakás költségén
nem tudom merre laksz, de ha van a közeledben anyaotthon, ott ingyen befogadnának
egy kis pénzhez juthatsz kiegészítésként, ha a már nem szükséges kismama ruháidat felteszed a vaterára, teszveszre és eladod, esetleg ha több tejed van, akkor a védőnőtől kérdezd meg, hogy van-e olyan kismama, akinek nincs teje és megvenné
Anyaotthonba, vagy Csaladok Atmeneti Otthonaba menj be a kicsivel. A Csaladsegito Szolgalathoz is menjel el, mert egyedul nem tudsz megbirkozni az anyagiakkal.
Hova valosi vagy kulonben, mert Gyorben Csaladok Atmeneti Otthona van, azt tudom. De szerintem ha beirod a google keresobe akkor hoz ki cimeket, vedd fel veluk a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!