Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ennyi pénzből...

Szerintetek ennyi pénzből fenntartható egy 3 tagú család?

Figyelt kérdés

Anya otthon a picivel, Apa dolgozik. Kb 340 a nettó jövedelme, kedvezménnyel együtt. Ezen felül családi pótlék, plusz még amit ad az állam.

Család ház, felújított. Egy saját autó.

Tartozás nincs.

nov. 3. 09:36
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
49%

Jobb tv+net előfizetés 25.000 ft.

Én és a férjem korlátlan telefon előfizetése telefon törlesztővel (legújabb samsung is van benne munka miatt) 60.000 ft

Marad a víz+gáz+Villányban 45ezer.

Simán megvan a havi 120ezer...

nov. 3. 12:44
 22/60 anonim ***** válasza:
74%

Mi, mondjuk albérletben élünk (rezsivel együtt 270 ezer havonta) de ez a kevesebb kiadás, üzemanyag heti 40 ezer(ingázás Ausztriába), kaja+ pelenka heti 70 ezer Ft 2 gyerek+2 felnőtt.

730 000 Ft egy hónapban, és ebben nincsen ruházat, cipő, autójavítási költségek. Jó, persze, ha az albérleti díj, meg az üzemanyag költség nincsen benne, akkor talán el lehetne éldegélni annyi pénzből is, de akkor szorosra kell húzni a gatyát.

nov. 3. 12:52
 23/60 anonim ***** válasza:
50%

Az a baj, hogy ez nem átmeneti, nem az van, hogy 3-4 hónapot kihúznának így, hanem évekről beszélünk...

Lehet, hogy az abortusz olcsóbb lett volna.

nov. 3. 12:58
 24/60 anonim ***** válasza:
11%

"Otthon van a picivel". Én ebből arra következtetek, hogy a pici nem 16 éves. Amikor már intézménybe jár, mehet dolgozni anyuka is és máris nem ennyi a bevétel🙄

Fele ennyi bevételből is mindene megvan a csecsemőmnek. Egyedül ruhákat örökölt, abból se sokat, mert nem egyezett a nem. Mégis tudtam venni annyit, hogy egy ruha max.2x-3x van rajta, mert előbb kinövi, de azok már a kedvencek. A többség 0-1 alkalommal. Játéka 2 nagy doboz, egyelőre én játszom velük leginkább, játszószőnyeg több is.

Mint a mellékelt ábra mutatja, én se haltam még éhen. Internet csak a telefonomon van, korlátlan, sose éreztem még hiányát. Meg fog lepni, de ő meg nem ír leckét pár hónaposan😉

Minden választható védőoltás megkap. Igaz, nekünk az önkormányzat fizeti mindenkinek, aki kéri, de majd szólok, nehogy kifizessék már, meg kell írnom gyikre, hogy nekem erre is telik🤣

Tény, hogy még nem jár, de az ő korában fura is lenne. Egyébként elárulok egy titkot, nincs olyan, hogy valaki fejlesztés nélkül 15 évesen tanul meg járni. Vagy megtanul megkésve magától is, fejlesztéssel 1-2 hónappal előbb, vagy soha, mert akkora a baj, hogy azon nem segít semmilyen fejlesztés. Egyelőre nem szokott beteg lenni szerencsére, de ha az lesz, majd megveszem a gyógyszert, mint most is a cseppeket a hasfájására, ami havi 13 ezer.

nov. 3. 13:05
 25/60 anonim ***** válasza:
38%
Így hogy anyuka csak segélyt kap, így tuti nem vállalnám be a gyereket. Ez is nagyon karcsú, de mi lesz ha apuka elveszíti a munkáját? Ha anyukának gyerek nélkül se volt normális munkahelye, gyerekkel még inkább nem fog kelleni sehova.
nov. 3. 13:08
 26/60 anonim ***** válasza:
59%

"Egyébként elárulok egy titkot, nincs olyan, hogy valaki fejlesztés nélkül 15 évesen tanul meg járni. Vagy megtanul megkésve magától is, fejlesztéssel 1-2 hónappal előbb, vagy soha, mert akkora a baj, "

Na ebben k.ára nagyot tévedsz!

nov. 3. 13:08
 27/60 anonim ***** válasza:
46%
Gyerekemnek van hasonló, szegény családból jött osztálytársa, ott is segélyen van az anya, apuka meg gyárban robotol hasonló éhbérérét. Szegény kislány volt az egyetlen, aki már második éve, mióta járnak, nem mehet sítáborba, le van maradva két tárgyból, nem tudnak neki különtanárt fizetni.
nov. 3. 13:10
 28/60 anonim ***** válasza:
22%
#26! Na, mesélj. Mozgáskorlátozott gyerekekkel foglalkoztam. ÁLLAMI intézményben. Vagyis a fejlesztésük egy forintba se került a szülőknek. És nem, egy se volt, aki 15 évesen tanult meg járni. Melyik az a betegség? Hátha nem ismerem.
nov. 3. 13:58
 29/60 anonim ***** válasza:
47%
#27! Hú, basszus, mekkora mázli az hogy még élek. Sose voltam síelni!
nov. 3. 14:00
 30/60 anonim ***** válasza:
81%

29es oké, de az azért zavart volna gondolom ha a 28 osztálytársad és az ott levő 4 barátnőd mind megy, te meg akkor is iskolában vagy, egy idegen osztályban, mert a szüleid nem tudják fizetni? Tehát minden iskolai és baráti programból kimaradsz..

28as melyik állami intézményben van bentlakós fejlesztés 2 éves gyereknek? Tényleg, őszintén érdekel. Hiszen ennyi pénzből a szülőnek nem lenne pénze mondjuk borsodból felhordozgatni naponta Budapestre.

nov. 3. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!