Csak mi nem csomagoljuk be az ajandekokat?
Figyelt kérdés
Mi szimplan odatesszuk a fa melle az ajandekokat, de nem csomagoljuk be, max berakjuk egy ajandekzacskoba, vagy rairjuk a nevet. Igy nem keletkezik folosleges hulladek, valamit mi is teszunk a vilagert.2020. dec. 25. 03:19
1/17 anonim válasza:
" berakjuk egy ajandekzacskoba, "
Tehát becsomagoljátok.
2/17 A kérdező kommentje:
Csomagolópapírt egyáltalán nem használunk viszont.
2020. dec. 25. 03:30
3/17 Deák Dominik 2020 válasza:
Szerintem sokan szintén csak ajándéktasakba teszik (mi is). Csomagolva azért jobban néz ki a fa alatt :)
4/17 anonim válasza:
Sokszor a csomagolas a lenyeg!
Rengeteg baratom van es mindenkire szoktam gondolni valami aprosaggal ... termeszetesen nem az a lenyeg ami a csomagolasban van, mert lehet csak egy szem dio ... de olyan szepen becsomagolom, olyan szivvel-lelekkel diszitem :)
5/17 anonim válasza:
Ajándékzacskóba rakjuk mi is az ajándékot, mert azt legalább újra fel lehet használni. A probléma csak az, hogy ugyanannak nem adhatod vissza a következő évben, akitől kaptad, mert az ciki lenne, ezért van, hogy évekig kell tartogatni otthon a papírzacskókat, mire végre akad egy olyan alkalom, hogy valakinek el lehet passzolni... :D
6/17 anonim válasza:
"max berakjuk egy ajandekzacskoba"
Tehát becsomagoljátok!
7/17 anonim válasza:
szerinte ezzel nincs semmi baj, legalább kevesebbet fizettek, és valamennyire véditek a környezetet. de szerintem kevesen csinálhatják ezt
8/17 anonim válasza:
Olyan gyönyörű ajándék szatyrokat kapni, hogy többet ér bárminél.
9/17 A kérdező kommentje:
Ajándékszatyrokat én is szeretem. Most úgyse fog emlékezni az illető, ha jövőre véletlenül ugyabban a zacskóban adok neki valamit. Csak pl oriási dobozokhoz rengeteg papír kellhet, és annyit nem ér meg, ha amúgy is a szemétbe kerül. Plusz baromi időigényes.
2020. dec. 25. 16:17
10/17 anonim válasza:
Kapott már valaki használt ajándékzacskóban ajándékot? Mert igen, ez a szöveg van hozzá, hogy milyen sokszor fel lehet használni - na de tényleg sokszor felhasználjuk? Mert én mindig vadonatúj ajándékzacskóban kapok mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!