Bármit elblehet adni, ha jól csomagoljuk. Ötletek?
Tudom,sok az ilyen, de egyikben sem leltem segitségre. Előre elnézést és köszönöm a válaszokat.
Gyüjtöttem pár érvet, ellenérvet, de kellene még pár. A4es oldalt kell írnom úgy,hogy érvelő fogalmazás legyen belőle. Ötletek? Miért igaz,miert megcáfolandó?
Köszönöm.
Szia !
Az érvelő fogalmazást úgy kezdheted, hogy leírod az állítást, amelyről a fogalmazásodnak szólnia kell.
Ezután mellette majd ellene is hozol fel érveket.
Úgy kell elképzelni, mintha önmagaddal vitatkoznál.
Állítasz valamit, elkezded megmagyarázni miért igaz ez, majd ugyanezt az állítást, mintha most te lennél a másik fél, akivel vitába szállsz, megcáfolod.
....igen ez igaz, a külső, a csomagolás nagyon fontos minden kereskedelmi termék esetében.
Előnyös, ha minél figyelemfelkeltőbb, feltűnőbb ez a csomagolás.
Azonnal odavonzza a tekintetet, ha nem is akarja valaki ezt megvenni, de felkelti iránta az érdeklődését, kézbe veszi, nézegeti, elolvassa a csomagoláson található információt.
S már teszi is a kosarába.
Ha valami elsikkad a polcokon "szerény külseje", nem annyira látványos csomagolása, "tálalása" miatt, oda sem figyelünk rá, elmegyünk mellette.
Egy jó csomagolás szinte kiabál, vegyél le a polcról, nézz meg, és vigyél haza !
Stb...
Valahol északon van olyan, hogy el tudják adni még a levegőt is. Igazából ez egy gleccser, amiből sok 100 tonna olvad meg minden nap, ha nem gyűjtik be.
Érdekessége, hogy olvadáskor pezseg és sistereg a belefagyott sűrített levegő miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!