Csak mi nem csomagoljuk be az ajandekokat?
Figyelt kérdés
Mi szimplan odatesszuk a fa melle az ajandekokat, de nem csomagoljuk be, max berakjuk egy ajandekzacskoba, vagy rairjuk a nevet. Igy nem keletkezik folosleges hulladek, valamit mi is teszunk a vilagert.2020. dec. 25. 03:19
11/17 anonim válasza:
Mi mindent csomagolópapírba csomagolunk és utána fűteni is jó.
12/17 anonim válasza:
Honnantudod, hogy vadonatúj? Én olyan szépen elrakom, hogy meg nem mondanád, hogy az már használt. :)
13/17 anonim válasza:
Aposom és anyósom nem vesződnek csomagolással,após egy bevásárlo szatyorbol szedi ki a holmikat, anyós szintén, sőt, ő még az árát is rajta hagyja. Azért sztem legalább azt lehetné.. fogalmam sincs, miért nem csomagolják be,vagy legalább egy tasakba bele igaz, ők nem is a fa alá teszik,hanem csak úgy odaadják,mint pl szülinapkor. Bár ők mindent olyan furán csinálnak. Mutatosabb,ha meg valaki csomagoló papirba teszi, legalább látszik,hogy vesződott vele. A fa alatt meg mégis jobban mutat papirban.
14/17 anonim válasza:
Én rendszeresen kapok használt tasakban ajándékot, de én nem szeretem ezt a csomagolást, mert a legtöbb kínai és nagy az ökológiai lábnyoma. Én két éve hagytam abba a díszcsomagolást szintén környezetvédelmi okból. Tavaly varrtam ajándékzsákokat varrógéppel, mert mi elég sok textilzsákot használunk, azokba tesszük a zöldségeket bevásárláskor pl., szóval gondoltam, hogy más is hasznát veheti. Idén közös megegyezésből nem ajándékoztunk, úgyhogy tárgytalanná vált a csomagolás.
15/17 anonim válasza:
Vannak persze olyan ajándékok, amik miatt meg se látszik az ajándékzacskón, hogy már használták (pl. valami plüssállatka, aminek súlya is alig van, meg nem is szúrkálja a zacsekot belülről), de a súlyosabb, meg mindenféle fura alakú ajándékok után azért sokszor keletkeznek némi kis gyűrődések a zacskókon. Ilyeneket várnék én (mert attól még tényleg abszolút használható marad a zacsek, meg szép is, tényleg semmi baja), de sose...
16/17 A kérdező kommentje:
13) Mintha csak a szuleimrol beszelnel. Nalunk egy 1,4 meter magas szekrenyre allitjuk fel a fenyofat. Alapbol nem tudjuk ala elhelyezni az ajandekokat, maximum melle. Akkor viszont jarni nem lehetne a nappaliban. Nalunk ez hagyomany hogy a szuleim haloszobajaba, agyaba hozza a Jezuska az ajandekokat. Mar vagy 26 eve igy van. :)
2020. dec. 25. 23:57
17/17 anonim válasza:
Milyen ajándékokat? :) Na jó, nem szoktuk becsomagolni azt a keveset sem amit veszünk. Inkább kicsit kidekoráljuk a lakást, az ajándékok meg el vannak rejtve, karácsonyi pléd alá a fa alatt és onnan kell előszedni és találgatni kié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!