Mi lesz ha apasági perben elismerem a kicsit? Köteles leszek látogatni is?
Figyelt kérdés
Ha elismerem nem fognak kelleni a tanúk? Egyből majd megállapítják a gyerektartást is? Anyuka kitalálta hogy enyém a gyerek, persze tényleg az enyém de az akaratomon kivül tartotta meg nekem nem kelett. Ha felajánlom hogy 25.000ret fizetek a biro elfogja fogadni? Nem szeretnem hogy vonjak a fizetesembol en akarok fizetni nekik amikor tudok. De latogatni meg részt venni az életében nem szeretnék.okt. 31. 10:29
51/71 anonim válasza:
Nem olvasom végig a kommenteket, retardált kcsög féreg vagy. Pont. Viszlát, jó éjt köszönöm a figyelmet!
52/71 anonim válasza:
Hát te se vagy jobb nála, 51-es. Pont. XD
53/71 A kérdező kommentje:
Azért vagyok köcsög féreg mert nem akarok elismerni egy olyan kölköt aki az én kívánságom ellenere született?
nov. 1. 11:00
54/71 anonim válasza:
Nem kell elismerni, fizetni viszont kell, ha a tiéd.
55/71 A kérdező kommentje:
Es ha nem engedem hogy tiltsak a fizetesembol?
nov. 1. 11:03
56/71 anonim válasza:
Nem tudod nem engedni, mivel a bank amikor kiutaljak azonnal vonni fogja. Ha megis kijatszod, mehetsz bortonbe
57/71 anonim válasza:
Fordítva ülsz a lovon, kispajtás…
Mellesleg leírtuk:
A kívánságod ott húztad le a wc-n, hogy beleélveztél a nőbe.
Innentől a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy te mit akarsz. Te intézted…
58/71 anonim válasza:
Kívánhattál volna egy almás pitét inkább, mikor úgy döntöttél, védekezés nélkül szexelsz. Ilyen az élet, vállalni kell a felelősséget.
59/71 A kérdező kommentje:
De úgy értem hogy meglehet beszélni a biroval hogy inkabb fizetek en szemelyesen?
nov. 1. 11:38
60/71 anonim válasza:
Nem.
Bizonyítható kell legyen.
Az meg nem a bemondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!