Férjem elköltözött tegnap,nem fogja látogatni a gyereket?
Figyelt kérdés
3 éve már távkapcsolatban éltünk, és 4 éves a lányunk. Tegnap elköltözött, jobban én de közös megegyezés volt mert köztünk nem működött már semmi. Viszont elvileg nagyon szereti a kislányát, mégsem érkezett meg látogatóba, mert nem tudja hogyan viszonyulna a lányunk hozzá.... (????) Nem is értem szereti a kislányunk és nem nevelem ellene. Nekem borzasztóan rosszul esett2021. dec. 19. 15:01
1/7 anonim válasza:
Nem kíváncsi a lányára, nem akar időt tölteni vele.
Az indoklás csak mellébeszélés, terelés.
2/7 anonim válasza:
Én nem értem a kérdést. Tavkapcsolatban éltek 3 éve. Az nem azt jelenti, hogy nem veletek lakik? Akkor hogy költözött el tegnap?
És akkor ha tegnap költözött el, akkor ma már kellett volna mennie látogatóba, de nem ért oda?
3/7 A kérdező kommentje:
Minden hétvégét itthon töltött. Tegnap elment a testvéréék, azt mondta eljön ma a lányunkhoz.
2021. dec. 19. 15:08
4/7 anonim válasza:
Hmm, mar értem. Esetleg nincs valami nője?
5/7 anonim válasza:
Egy napja nem jött... Majd ha hónapokig nem jön az már utalhat valamire. Lehet dolga akadt.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg se őt nem fogja látogatni,se a gyerektartást nem fogja majd akarni küldeni,pedig az kötelessége lesz.
7/7 anonim válasza:
Ha nem látogatja nem tudsz mit tenni, a lányod ha nagy lesz akkor mindent megért
A testvéremet az anyukája elvitte hétvégente de kb már nem is foglalkozik vele , a gyerek apja bármikor jöhetne a gyerekhez nem is lakik pár házra csak de nem jön csak 3-4 naponta néha de össze vissza, nem tudsz mit tenni, csak azt hogy te megpróbálsz továbbra is jó lenni a gyerekekhez és rá figyelsz és nem a bajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!