Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjem elköltözött tegnap,nem...

Férjem elköltözött tegnap,nem fogja látogatni a gyereket?

Figyelt kérdés
3 éve már távkapcsolatban éltünk, és 4 éves a lányunk. Tegnap elköltözött, jobban én de közös megegyezés volt mert köztünk nem működött már semmi. Viszont elvileg nagyon szereti a kislányát, mégsem érkezett meg látogatóba, mert nem tudja hogyan viszonyulna a lányunk hozzá.... (????) Nem is értem szereti a kislányunk és nem nevelem ellene. Nekem borzasztóan rosszul esett
2021. dec. 19. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kíváncsi a lányára, nem akar időt tölteni vele.

Az indoklás csak mellébeszélés, terelés.

2021. dec. 19. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Én nem értem a kérdést. Tavkapcsolatban éltek 3 éve. Az nem azt jelenti, hogy nem veletek lakik? Akkor hogy költözött el tegnap?

És akkor ha tegnap költözött el, akkor ma már kellett volna mennie látogatóba, de nem ért oda?

2021. dec. 19. 15:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Minden hétvégét itthon töltött. Tegnap elment a testvéréék, azt mondta eljön ma a lányunkhoz.
2021. dec. 19. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Hmm, mar értem. Esetleg nincs valami nője?
2021. dec. 19. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Egy napja nem jött... Majd ha hónapokig nem jön az már utalhat valamire. Lehet dolga akadt.
2021. dec. 19. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg se őt nem fogja látogatni,se a gyerektartást nem fogja majd akarni küldeni,pedig az kötelessége lesz.
2021. dec. 19. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem látogatja nem tudsz mit tenni, a lányod ha nagy lesz akkor mindent megért

A testvéremet az anyukája elvitte hétvégente de kb már nem is foglalkozik vele , a gyerek apja bármikor jöhetne a gyerekhez nem is lakik pár házra csak de nem jön csak 3-4 naponta néha de össze vissza, nem tudsz mit tenni, csak azt hogy te megpróbálsz továbbra is jó lenni a gyerekekhez és rá figyelsz és nem a bajra

2021. dec. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!