Mi lesz ha apasági perben elismerem a kicsit? Köteles leszek látogatni is?
A férfi felelőssége az, hogy húz-e gumit, vagy sem. Ha ennyire nem kellett neki gyerek, miért nem védekezett?
Bár, ahogy és amilyen stílusban ír, azt is simán kinézem, hogy tervezett gyerek, csak ő útközben rájött, még inkább élne egy kicsit és nem kell neki az átsírt éjszakák hada.
20-as:a nő hordta ki, szülte meg, neveli fel, felügyeli 0-24, hozza-viszi ahova kell, ápolja ha beteg, eteti, altatja, vásárol neki, tanítja meg dolgokra, stb. Erre azt mondani, hogy "csak a férfi felelőssége" a gyerek azért, mert az anyagiak feléhez hozzá kell járulnia, jelen viszont egyáltalán nem lesz a gyerek életében, elég húzós.
Kérdező, ne ugrálj, hogy a neveden legyen, ha nem akarsz jelen lenni az életében. Ebben az esetben ahogy nagykorú lennék venném fel anyám vezetéknevét.
22, félreértés ne essék. Egy rendes apa mindennek a felét kiveszi, ha nem is a felét akkoris rendesen próbálkozik segíteni mindenben és kivenni a részét mindenből.
Viszont ez nem csak a férfi felelőssége hogy teherbe esett. A nőnek is ugyanígy megvolt a jóga védekezni, de nem tette vagy tették és az egy százalékba estek nem tudom. Viszont egy gyerek nem egy ember döntése. Ha már a nő az elején tudja hogy nem kell a férfinek a gyerek akkor miért is számol vele mint apa? Hagyjuk már
A te felelősséged meg hogy megfoganhatott, azzal hogy nem húztál gumit a nő kezébe adtad a felelősségét, hogy megtartja vagy sem, ha megfogan. És megfogant.
Máskor gondolkozz mielőtt farkalsz. Mindenki jobban jár!
Elvileg szedett valamit, de kiszi el ezek utan
Csak ha en tenyleg nem akartam akkor ne akarja mar ram sozni. Nekem nem is volt bele szolasom, miert ram harul a felelősseg? Ez csak az övé amiért nem vetette el. A birosagnak ugy is megfogom mutatni hogy be is vallotta hogy mással is volt. Tehat lehet nem tolem van, bar elvileg pont mikor ovulalt aznap voltunk egyutt 2 het mulva meg mar pozitivat tesztelt. Nem tudom lehet kerem a dns tesztet
"Ha már a nő az elején tudja hogy nem kell a férfinek a gyerek akkor miért is számol vele mint apa? Hagyjuk már"
Ez nem így működik, és ne "hagyjuk máááán".
A kérdező előtt ott volt a döntés: Lefekszik vele? Védekezés nélkül? Igen és igen, ennek a döntésnek pedig lett következménye: a gyerek. Innentől pedig nincs kérdés.
Mellesleg, amiket a kérdező itt összehadovál, azt sem hinném el neki, amit kérdez.
Nincs olyan, hogy lehet kered. Te meg mindig nem erted, hogy nem te szabod a felteteleket?
A dns teszt az apasagi per resze, azaz nem valaszthato, kotelezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!