Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz ha apasági perben...

Mi lesz ha apasági perben elismerem a kicsit? Köteles leszek látogatni is?

Figyelt kérdés
Ha elismerem nem fognak kelleni a tanúk? Egyből majd megállapítják a gyerektartást is? Anyuka kitalálta hogy enyém a gyerek, persze tényleg az enyém de az akaratomon kivül tartotta meg nekem nem kelett. Ha felajánlom hogy 25.000ret fizetek a biro elfogja fogadni? Nem szeretnem hogy vonjak a fizetesembol en akarok fizetni nekik amikor tudok. De latogatni meg részt venni az életében nem szeretnék.
okt. 31. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
97%
Jojo, arcoskodj csak a birosagon, magad alatt vagod a fat :DDD
okt. 31. 10:49
 12/71 anonim ***** válasza:
98%

"Minek fizessek ha nem is az én nevemen lesz? Ezt nem fogom hagyni."

:DDDD

Sok meglepetést fog neked tartogatni ez az apasági per.

okt. 31. 10:50
 13/71 A kérdező kommentje:
Én ugy tudom ha elismerem automatikusan az en nevemre kerul. A biro igy fog donteni
okt. 31. 10:51
 14/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tanu (nem is értem, minek kéne...) az apaságihoz. Ahogy a nevedet sem kell megaknia, lehet az anyja nevén is attól, hogy bevagy jegyezve apának. A gyerektartást a bíróság állapítja meg, pláne ha nem tudtik megegyezni. Az nem olyan, hogyha akarom fizetem, ha épp nem akkor meg nem. Minden egyes hónapban! Ha nem írod alá akkor indíthat apasági pert is. Annak a költségeit (dns teszt, perköltség) a vesztes fél fizeti, ha mégsem te vagy az apa akkor ő, ha te vagy akkor te. A kapcsolattartás nem kötelező, arra senki sem kötelez. Ha nem akarsz nem mész
okt. 31. 10:53
 15/71 anonim ***** válasza:
97%

Mert ez nem egy autó, ami a tulajdonosa nevén van.

Ne nagyon hangoztasd, hogy 31 vagy, agyilag kb.a fele.

Majd tovább viszi az, akiről te fogsz gondoskodni. Már ha találsz olyan hülyét, aki veled akar gyereket nevelni.

okt. 31. 10:53
 16/71 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tudod haver. Es nincs olyan, hogy HA elismered. Dns tesztet csinaltatnak; itt csak olyan valasz lehet, hogy vagy te vagy az apa vagy nem.

Ha te, akkor ez ennyi, latogatnod nem kell, de fizetned igen.

Nem te szabod a feltetelek.

okt. 31. 10:54
 17/71 anonim ***** válasza:
98%
Miért akarná tovább vinni a te nevedet?? Úgy gonolod büszke lesz az apjára?
 18/71 anonim ***** válasza:
100%

#13! Hát, ezt rosszul tudod🤷🏼‍♀️ És még mennyi mindent...

Nem hívsz meg a peredre? Imádnám🤣

19/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kapja automatikus az apja nevét, még házasságban sem. A szülők döntése ott is, milyen vezetéknevet visel a gyerek. Apaságinál is megkérdezik, hogy milyen formában kapja. A fizetési kötelezettség nem a neve szerint jár. Az apja nevénék bejegyzik a nevedet, de attól a gyerek vezetékneve lehet az anyáé.
okt. 31. 10:57
 20/71 anonim ***** válasza:
21%

Nekem nagyon nem tetszik a kérdező stílusa, gondolkodása, valóban gyerekes! DE ne tegyünk már úgy hogy csak a férfi a hibás ha a nő teherbe esik, és úgy sem hogy csak a nő döntsön arról hogy vállalja a gyereket vagy sem.

Ebben az esetben kb úgy lett volna a korrekt ha a nő annyira akarja akkor vallalja, de mivel tudja hogy a pasi nem akarja, békén hagyja. És most nem a jogokat törvényeket írom, hanem hogy ez így lenne korrekt.

Vagy akik úgy tesznek, mintha csak a férfi felelőssége lenne ez a gyerek, a nő hol volt???

okt. 31. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!