Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz ha apasági perben...

Mi lesz ha apasági perben elismerem a kicsit? Köteles leszek látogatni is?

Figyelt kérdés
Ha elismerem nem fognak kelleni a tanúk? Egyből majd megállapítják a gyerektartást is? Anyuka kitalálta hogy enyém a gyerek, persze tényleg az enyém de az akaratomon kivül tartotta meg nekem nem kelett. Ha felajánlom hogy 25.000ret fizetek a biro elfogja fogadni? Nem szeretnem hogy vonjak a fizetesembol en akarok fizetni nekik amikor tudok. De latogatni meg részt venni az életében nem szeretnék.
okt. 31. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:
Es ha elismerem? Mert ha nem ismerem el es lesz dns teszt es kiderul hogy tenyleg az enyem nekem kell egy csomot fizetnem
okt. 31. 11:28
 32/71 anonim ***** válasza:
81%

Ha elismered, akkor legalább a DNS-teszt árát megúszod.

A bíróság amúgy telibe fossa, kikkel feküdt le a nő.

A rinyád sem érdekel senkit ott, csak hogy te vagy-e az apa.

Te hoztál egy döntést. Betetted gumi nélkül. Ezzel àtadtad neki a döntési jogot. Ő döntött. Kihatással lesz rád. De magadnak csináltad, mint az összes többi sorstárs.

Ezen nincs mit ragozni, nem kívánságműsor.

okt. 31. 11:43
 33/71 anonim ***** válasza:
43%

Ha tudod, hogy volt mással is, lehet megérné megcsináltatni a DNS tesztet.

Lehet, hogy most biztos vagy a dologban, de pár év múlva előfordulhatnak olyan események, aminek a hatására elbizonytalanodsz, és akkor már sokkal bonyolultabb lesz az egész mindenkinek.

Az én párom kérte, nekem pedig nem volt ellenvetésem a teszt ellen. Legalább tudja, hogy nem más gyereke után fizeti a tartasdíjat.

okt. 31. 11:52
 34/71 anonim ***** válasza:
81%

Da arra miért nem válaszolsz, hogyha nem akartál gyereket, miért nem védekeztél, miért nem húztál gumit/egyéb megoldások?? A védekezés MINDKÉT fél felelőssége és ez elól nincs mentség. Szóval:

Miért nem húztál gumit?

Válaszod helye, nem a másikra hárítva a felelősséget, tessék, hallgatunk. - - - >

okt. 31. 12:02
 35/71 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen mindegy mi a gyerek neve.

Hupikek Torpikenek is hivhatja, neked akkor is fizetned KELL 18 eves koraig, ha nem fizetsz, leulod a bortonben. Mas lehetoseged nincs. Akkor volt, mikor nem huztal kotont.

okt. 31. 13:07
 36/71 anonim ***** válasza:
91%

A neveden lesz, vagyis te leszel bejegyezve apaként, és mivel nem vagytok házasok, a nőnek nem kötelező a te vezetékneved bemundani a születési anyakönyvi kivonatra. Ilyenkor a sajátját fogja mondani. Ez azért is indokolt, mert minek legyen szegény gyereknek olyan neve, amit egy számára idegen erőltet rá?

Fizetni pedig kell, nem választás kérdése. És nem is annyit, amennyit kedved tartja. A bíróságon majd a fizetésed alapján meghatározzák az összeget. Az meg nem indok, hogy te nem akartad, úgyhogy nem akarsz fizetni se. Amikor megcsalt a nő, akkor kellett volna kivonulni a történetből. Nem tetted, így jártál.

okt. 31. 13:55
 37/71 anonim ***** válasza:
84%
Az kemény! 25000 mire elég szerinted?
okt. 31. 14:12
 38/71 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon megdöbbentő, hogy olyan "felnőttek" élnek szexuális életet, akiknek halvány lila gőzük sincs arról, hogy milyen következménye lehet a védekezés nélküli szexnek.

Értem én, hogy gumi nélkül jobb, de kedves kérdező, megérte?

okt. 31. 14:16
 39/71 A kérdező kommentje:
Szóval be leszek jegyezve apának de a neve marad? Ezt nekem el kell majd fogadnom? És ha nem megyek bele?
okt. 31. 14:23
 40/71 anonim ***** válasza:
100%
Miért lényeges a viselt neve, ha nem akarsz vele kapcsolatot tartani?
okt. 31. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!